12 конкурсантів, 3 місяці відбіркових турів та чималі грошові призи. Завершився конкурс молодих вокалістів «Шукаємо таланти». Переможців обирали у трьох категоріях: головний приз отримав лідер у голосуванні журі, відвідувачі концерту і завсідники всесвітньої павутини обрали своїх фаворитів. А Рівняни отримали тригодинний концерт.

Подібне шоу в нашому місті відбувалося вперше. На початках конкурс планували як змагання різнопланових талантів. Помітивши, що більшість учасників - співаки, формат проекту змінили.

Упродовж трьох місяців з вокалістами працювали оператори, звукорежисери, музиканти та стилісти. 12 тижнів поспіль півфіналісти конкурсу по черзі виступали в одному з рівненських кафе. Кожному з учасників зняли промо–ролик.

І ось вона, хвилююча мить. Близько тисячі рівнян зібрались на фінальний гала-концерт проекту. Шлях до успіху і призу у дві тисячі гривень лежав через сцену та прискіпливе журі, яке складалося з професійних музикантів. У тригодинному концерті одні виконували авторські пісні, інші – відомі і популярні естрадні хіти.

І ось хвилююча мить, журі оголошує переможця. Найталановитішим рівнянином став Віталій Буняк!

А на завершення святкової програми, поза конкурсом виступив столичний гурт «Дети Апреля».

На досягнутому організатори зупинятися не збираються. Вже найближчим часом Рівне обиратиме найкращий танцювальний колектив.