Напередодні, під час телепроекту "Діалог з країною" до Президента України звернулась жителька села Зоря Рівненського району Валентина Душа та попросила посприяти, аби медзаклад у Клевані не закривали. Лікарня нині повноцінно працює. До того ж влада всіх рівнів спільно працює над її розвитком.

Клеванська лікарня має статус районної та обслуговує понад 90 тисяч людей, тому, кажуть чиновники ніхто її не закриватиме.

В медзакладі встановлене сучасне обладнання, придбане за кошти цільової субвенції із держказни. Зокрема, рентген-діагностичний комплекс вартістю понад мільйон гривень. Медики запевняють, - апарат не простоював, оскільки його відразу встановили у відремонтоване відділення. А завдяки оновленню апаратури доза опромінення пацієнтів зменшилася в чотири рази в порівнянні з обстеженням на радянському застарілому устаткуванні. Крім того, із централізованих закупок із держбюджету Клеванська лікарня торік одержала два операційні столи, електрокардіографи та апаратуру для реанімації. Тим часом із районної скарбниці на переоснащення медзакладу витратили понад 166 тисяч гривень. За гроші з місцевого бюджету також створили комфортні європейські умови для пацієнтів і роботи медиків. Загалом за три останні роки на ремонт реанімаційного, хірургічного та дитячого відділень витратили майже мільйон гривень.

Для райлікарні також придбали новий автомобіль швидкої допомоги. Він обійшовся у 138 тисяч гривень. Такі капіталовкладення дозволяють не лише осучаснювати медичний заклад, а й покращувати - медобслуговування людей.