Імена кращих фотографів другого сезону Кубку Рівного з фотомистецтва «Я люблю своє місто, я люблю свій край» будуть оголошені 23 серпня о 15.00 в ресторані готелю "МИР".

Цьогоріч конкурс став масштабнішим, приймались світлини не лише з Рівного але й з території усієї історичної Волині! Кількість прийнятих робіт сягнула майже шести сотень! А кількість авторів зросла вдвічі, і становила більше 120 фотографів, як професіоналів так і аматорів, з України та з-за кордону, різної вікової категорії.

В Рівному та Україні безупинно зростає кількість любителів фототворчості, з’являються та утверджуються нові імена, до нас приїжджають фотомайстри з інших міст та держав. Нам неймовірно приємно, що конкурс допомагає молодим фотолюбителям проявити свої здібності, заявити про себе і є своєрідною школою для початківців, а професіоналам вкотре позмагатись в чесній конкурентній боротьбі за головну нагороду конкурсу - Гран-Прі, ексклюзивний Кубок оздоблений бурштином, авторська робота рівненського скульптора Леоніда Гринбокого. Сподіваємось, що виставка світлин, нагороди у конкурсі, а також фото надруковані у каталозі стануть стимулом кожному автору, незалежно від результатів участі.

Авторитетне журі, у складі: - Олександр Харват, EFIAP (Рівне ), - Едуард Странадко, голова НСФХУ (Полтава), - Володимир Дубас, AFIAP, голова Львівської ОО НСФХУ (Львів), - Олександр Жилін, ред. Журналу “Photographer” (Київ), у нелегкій дискусійній роботі відібрали кращі світлини, серед яких визначили переможців, котрі отримають золоті, срібні, бронзові медалі та дипломи конкурсу, медалі клубу "Простір Фото", а автор найкращих фотографій отримає Гран-Прі – Кубок Рівного з фотомистецтва та звання кращого автора конкурсу.

Перший Кубок Рівного 2012 року отримав автор з Чехії, який подорожував та фотографував на Рівне нщині і зібрав хорошу добірку світлин з життя Полісся. Цього року рівняни стали результативнішими і головну нагороду Гран-Прі присуджено рівненському автору.

Імена усіх переможців тримаються у таємниці, інтрига триватиме до відкриття виставки та презентації вже надрукованого каталогу світлин, де і вручатимуться призи – 23 серпня у ресторані готелю "МИР", Рівне .

Проект реалізовується за сприяння депутата Рівне нської міської Ради та мецената Олександра Нестерука, фірми "Рівне Бурштин", готелю "МИР".