Область отримала 35 новеньких шкільних автобусів. Найбільше цьогоріч, по 4 шкільні автобуси, отримали Дубровицький та Сарненський райони. Тоді як торік – Дубенський, Рівненський та Радивилівський.

Директор Білокриницької школи, що у Рівне нському районі, Світлана Ткачук, подарунком не натішиться, каже, нарешті батьки сорока учнів із села Антопіль, які доїжджають на навчання, матимуть спокій. Адже раніше, аби дістатися до навчального закладу, дітям потрібно було перетинати трасу Київ–Чоп зі щільним автомобільним потоком.

З 2010 року Рівне нщина отримала 80 шкільних автобусів, ще 19 придбали за гроші місцевих бюджетів. Всього в області є 183 шкільні автобуси, зазначив начальник обласного управління освіти Григорій Таргонський. Тим часом, аби усім дітям та їх наставникам було зручно доїжджати на навчання, потрібно ще 80.

Загалом на Рівне нщині підвезення до навчальних закладів потребує майже 15 тисяч учнів та 3 тисячі вчителів. Поки дістаються як можуть на навчання 4 тисячі школярів та тисячу освітян області.