Комусь свято, а комусь біда. Третій тиждень у дев'ятиповерхівці №13 на вулиці Євгена Коновальця у Рівному в однокімнатних квартирах немає води. Її відключили працівники Жеку на прохання власників квартир, чиї квартири заливала вода зі стелі. Рівняни стверджують, що вода у помешканнях лилась рікою. Однак відключення не вирішило проблеми. Причину підтоплення люди виявили, однак зарадити біді не можуть.

Мешканці звернулись до ЖЕКу. Його працівники воду спочатку перекрили у всьому будинку, а потім лише стояк на однокімнатні квартири. Так було декілька днів. Тож, люди знову подзвонили до ЖКП.

Відтак, якщо воду вмикають, підтоплює чотири квартири, під'їзд та підвал. Якщо вимикають - у дев'яти квартирах немає холодної води. Працівники житлово-комунального підприємства говорять, перевірили усі помешкання від першого до останнього поверху - ніде поломок не виявили. Щоправда, в одну квартиру на третьому поверсі вони не потрапили. Помешкання замкнене, хто там живе або жив колись, навіть сусіди не знають.

Зі своєю проблемою мешканці звертались і до міської ради, і навіть до міліції. Та результатів - жодних. Квартиру потрібно відмикати та ліквідовувати поломку. Однак, зламати двері та вирішити свою проблему люди не можуть - за вчинення таких дій - кримінальна відповідальність. Тож, вирішили писати звернення до народного депутата, щоб останній звернувся до суду. Представники ж однієї із громадських організацій обурюються таким відтягуванням часу.

Тож, мешканцям доведеться чекати вирішення проблем допоки суд не прийме рішення або ж не знайдуться власники квартири.