Близько 1,5% користувачів мобільним інтернетом живуть у Рівненській області. 55% з них використовують смартфони на базі Android, це один з найвищих показників у країні. Ще 29% — iPhone та iPad. Власників пристроїв на Windows Phone серед мешканців Рівненської області поки мало — не більше 3%.

За даними Яндекс.Метрики, влітку 2013 року 19% користувачів з України переглядали сайти з мобільних пристроїв — смартфонів, телефонів і планшетів.

Близько 1,5% користувачів мобільним інтернетом живуть у Рівне нській області. 55% з них використовують смартфони на базі Android, це один з найвищих показників у країні. Ще 29% — iPhone та iPad. Власників пристроїв на Windows Phone серед мешканців Рівне нської області поки мало — не більше 3%.

Лише 9% користувачів із Рівного та області заходять в інтернет зі старих телефонів на Symbian і Java, інші використовують сучасні смартфони та планшети. Це набагато менше, ніж у середньому по Україні. Приміром, у Київській області користувачів мобільним інтернетом зі старих телефонів майже 30%.

Співвідношення між кількістю пристроїв на старих і нових версіях операційної системи значно відрізняється ― залежно від типу платформи. Так, лише трохи більше чверті українців, які мають пристрої на базі Android, використовують найновіший реліз Jelly Bean (Android 4.1-4.3). Схожа картина і з Windows Phone — нова "вісімка" стоїть лише у 23% власників пристроїв на цій платформі. Користувачі iOS оновлюють операційні системи набагато частіше: у 69% встановлено найсвіжішу з публічно доступних версій ОС від Apple — iOS 6.