Під пильним оком перевіряючих опинились рівненські атракціони. Через відсутність дозволів частина рівненських каруселей не може працювати. У міському Парку відпочинку безпечно кататися лише найменшим рівнянам. І зовсім не має дозволів на роботу Євролунапарк, який нещодавно завітав до Рівного. Чи безпечні для здоров’я рівненські каруселі знає Дмитро Леонтіюк.

Сезон відпочинку у Рівне нському парку імені Тараса Шевченка триває вже півтора тижні. Щоправда поки працюють не всі атракціони. Бо досі не всі отримали дозволи на експлуатацію від Держігрпромнагляд. Особливо прискіпливими фахівці стали після кількох нещасних випадків на атракціонах, які сталися в Україні. Нині у РІвненському парку відпочинку безпечно кататися лише на атракціонах для найменших. Усі інші чекають дозволів.

Тим часом сім атракціонів чеського євролунапарку, який нещодавно приїхав до Рівного офіційних дозвоілв на роботу поки не мають. Міська влада Рівного про них взагалі дізналась від мешканців мікрорайону, де і розмістилися нові качелі. Рівняни побоюються повторення нещасного випадку, який нещодавно трапився в Харкові.

Директор заїзджого парку розваг телефоном розповів, дозволів на відкриття вже просять у держгірпромнагляду, туди вже передали необхідні документи. Обіцяють без офіційного погодження рівнян на атракціони не пустять.