Останнє, припинило нараховувати рівненчанену субсидію на оплату тепла. Прохання подружжя інвалідів повернути державну допомогу не увінчались успіхом. Тож вони звернулись за допомогою до „Феміди”. Тепер радять так робити всім інвалідам, котрих ущемили в правах.

Галина Лисак та її чоловік - інваліди третьої групи. З жовтня минулого року їм нараховували субсидію для відшкодування витрат на тепло. Однак, так тривало всього два місяці, після оформлення державної допомоги.

Головною причиною, за якою припинили нараховувати субсидію, стали два автомобілі, котрі зареєстровані на чоловіка пані Галини: ВАЗ-2104 та „Опель Комбо”. Однак, „Жигулі” яким вже 25 років, каже жінка, вони продали за довіреністю, а іномарка – це подарунок.

Прохання поновити субсидію та скарги не дали жодних результатів. Відтак, розповідає жінка, подали до суду на управління соцзахисту населення. „Феміда” вирішила: поновити виплату держдопомоги.

В управлінні соціального захисту населення вже подали апеляцію.

А саме, додає Віталій Ткачук, сім'я Лисаків в декларації про доходи взагалі не вказала інформації про наявність автівок.

На чиєму боці закон, вже невдовзі вирішить Житомирський апеляційний суд. Тим часом, сім'я Лисаків та Управління соцзахисту готові відстоювати свою правоту до кінця.