Всеукраїнський День бібліотек

День усиновлення

Міжнародний день перекладача

 

Іменини святкують: Віра, Зинон (Зенон), Ілля, Любов, Надія, Софія

 

Символ дня — "Черепаха". Енергія дня повільна і, відповідно, в цей день не варто поспішати, метушитись, починати щось нове. Краще буде провести день спокійно, неспішно, завершуючи раніше початі справи. Гарний день для поїздок і подорожей, переїздів, торговельних і судових справ, сну й відпочинку.

День сприятливий для проведення різноманітних очищувальних процедур, особливо із застосуванням води.

В цей день сняться віщі сни.

В цей день не рекомендується пити багато рідини і їсти грубу їжу. Сир — краща їжа цього дня. Ліпше не приймати ніяких ліків.

У результаті стрижки загостряться очні хвороби, ймовірні запалення, поява ячменів.

 

 

 


 

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – намагайся використовувати прихильність керівника, щоб отримати потрібне рішення. У другій половині дня тобі доведеться зайнятися рутинною роботою. Намагайся робити відразу все правильно, без недоліків. Увечері сміливо можеш вирушити на вечірку з колегами по роботі.

 

 

Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) – краще зайнятися вирішенням поточних проблем. Не варто витрачати час на з'ясування стосунків із колегами. Взявши відповідальність за виконання роботи на себе, ти зможеш досягти найкращого результату. У другій половині дня стережись пліткарів. Тебе можуть втягнути в інтригу, яка зіпсує репутацію.

 

 

Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – сьогодні тобі варто бути сміливіше в розмові з партнерами. Не бійся висувати свої вимоги і додаткові умови. У другій половині дня будь обережніше з інформацією. Перевіряй все самостійно, довіряючи тільки фактам. Увечері постарайся розслабитися і відволіктися в компанії друзів.

 

 

Р а к (22.06 - 22.07) – цей день буде вдалим для переговорів із новими партнерами. Твій настрій матиме важливе значення під час зустрічі. Дотримуйся правил ділового етикету. У другій половині дня твої колеги можуть підвести у виконанні важливого ​​доручення. Не варто турбуватися, ситуація вирішиться завдяки підтримці керівника.

 

 

Л е в (23.07 - 23.08) – вранці можлива дрібна побутова неприємність. Попередь колег, якщо запізнюєшся на роботу. У другій половині дня на тебе чекає складний діалог із конкурентами. Намагайся не піддаватися впливу емоцій, стримуй свою агресію. Увечері варто знайти заняття, яке допоможе відволіктися від стресової ситуації.

 

 

Д і в а (24.08 - 23.09) – намагайся уникати спілкування з людьми, які тебе дратують. Сьогодні сплески емоцій можуть нашкодити якісному виконанню роботи. У другій половині дня ти отримаєш авантюрну пропозицію від партнерів. Порадься із більш досвідченим фахівцем, щоб не припуститися помилки.

 

 

Т е р е з и (24.09 - 23.10) – цей день принесе суєту і клопіт. Тобі доведеться відстоювати свою правоту і сперечатися з колегами. Не варто обговорювати свої наміри і плани з керівництвом, сьогодні не найкращий момент. Тобі потрібно порадитися з наставником, щоб розробити правильну стратегію дій. Увечері відвідай масажиста.

 

 

С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – сьогодні на тебе чекає допомога і успіх у всьому, що ти робитимеш. Покладайся не на громадську думку, а на свою інтуїцію. Фінансові вкладення принесуть велику вигоду і стабільну перспективу. Тебе запросять на зустріч із впливовими особами. Використовуй свою чарівність, тоді успіх гарантований.

 

 

С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – вранці твій емоційний стан буде ослабленим і млявим. Намагайся не лінуватися і не накопичувати велику кількість роботи. Займися пошуком і аналізом потрібної інформації. У другій половині дня на тебе може чекати несподівана перевірка керівництва. Не варто брехати і виправдовуватися, визнай свої помилки.

 

 

К о з е р і г (22.12 - 20.01) – цей день особливо вдалий для нових справ і фінансових вкладень. Намагайся розпланувати свій час, щоб виконати всі важливі справи. У другій половині дня ти отримаєш вигідну пропозицію від старих партнерів. Сміливо можеш ризикувати, удача буде на твоєму боці.

 

 

В о д о л і й (21.01 - 18.02) – прояви уважність по дорозі на роботу, не залишай ніде без нагляду свої цінні речі. Розмова з керівником підніме твою робочу мотивацію. Намагайся діяти швидко і використовувати зручні обставини. У другій половині дня тобі варто зайнятися роботою з розбору документів. Наведи порядок у справах і на робочому місці.

 

 

Р и б и (19.02 - 20.03) – цей день принесе кілька конфліктних ситуацій. Стримуй свій гнів і не панікуй, дозволь ситуації йти вільно. У другій половині дня тобі варто порадитися з колегою, щоб отримати потрібну інформацію. Увечері на тебе чекає приємний романтичний сюрприз, який підніме настрій.

 

 

 

Дозвілля

„Джобс: Імперія спокуси”

“Сліпа удача”

„Пристрасті Дон Жуана”

„Коханий з майбутнього”

„Звичка розлучатись”

 

 

 

„Навколо футболу”

„Пристрасті Дон Жуана”

“Сліпа удача”

„Звичка розлучатися”

„Джобс: Імперія спокуси”

„Коханий з майбутнього”

„Літачки” 3D

 

 

Галерея європейського живопису "Євро - Арт" - Виставка картин «Портретний живопис ХІХ-ХХ ст.

Сальвадор Далі, арт кав`ярня  - „Японська мрія”-  виставка фотохудожника Нубуюкі Нішіхара (Токіо, Японія)

онія)