Осінь у Рівному традиційно починається з джазу… З душевного, феєричного, легкого, емоційного. Щоразу різного, проте - джазу. Так і цієї осені. Після бурхливого проведення 6-го міжнародного фестивалю «Art Jazz Cooperation 2013» ритм джазового життя в місті не зупиняється.

«Джазова осінь 2013» від джазового клубу «ДжЕм» розпочнеться зі святкування міжнародного Дня Музики, заснованого у 1975 році за рішенням ЮНЕСКО. Одним з ініціаторів свята був композитор Дмитро Шостакович. Свято відзначається щорічно в усьому світі великими концертними програмами за участі кращих артистів і художніх колективів.

Саме тому 1 жовтня 2013 року джазовий ритм на сцені бару «Blues & Jazz» буде задавати Квартет Богдана Кравчука, м. Київ, з авторською програмою «For you…».

Богдан Кравчук – саксофоніст родом з Рівного, випускник Національної музичної академії України. Брав участь у різноманітних проектах Національного Симфонічного Оркестру України, Київського Симфонічного Оркестру, грав в різних джазових колективах, гастролював у Франції, Бельгії, Словаччини, Німеччини, Південної Кореї та Росії.

Інші учасники квартету – не менш зіркові. На питання, чому Богдан наразі грає свою авторську програму саме з цими музикантами, він відповів: «Свої твори я хотів грати з цими музикантами, бо це одні з кращих українських джазових виконавців»

Склад гурту: Богдан Кравчук - саксофон Тарас Коломацькiй - гiтара Олександр Эмець - бас Олександр Лебеденко - ударнi

Ближче познайомитись з Квартетом Богдана Кравчука можна тут:

Отже, Авторська програма «For you…» від Квартету Богдана Кравчука, м. Київ. 1 жовтня, 19-30 Бар «Blues & Jazz» (вул. 16 липня, 7) Вхід – від 80 грн. Детальна інформація за тел. 43-29-73, (067)363-34-18.

Генеральний спонсор «Джазової осені 2013» - торгова марка «Бучач». Бучач – славімо Галіцію!

Чекаємо на вас 1 жовтня – джазувати та святкувати День Музики разом!

pic