Ремонти у рівненських дворах - явище звичне. Як і безлад, який після себе лишають комунальники, котрі в авральному режимі ремонтують теплотраси чи водогони. Хоча, за законом зобов'язані провести благоустрій і відновити зруйновану розкопками територію.

На суцільне багно перетворився двір п'ятиповерхівки на вулиці Калнишевського 26. Після ремонту теплотраси робітник залишили поламані дерева, лавочки, ями і гори землі. Ні посидіти на свіжому повітрі, ні з дітьми погуляти, кажуть мешканці навколишніх будинків.

Місяць тут були суцільні траншеї, обтягнені стрічками, а як тільки почалися дощі - стало малопрохідне болото. Батькам страшно відпускати дітей у ці руїни. Хоча після ремонтних робіт тепловики мали б усе відновити. Так вимагає чинне законодавство.

Понад 100 ордерів на ремонти теплотраси отримали з початку року теплопостачильники. І визнають, що не всюди встигли закінчити заплановані роботи.

Теплопостачальники обіцяють, що за хорошої погоди відновлять благоустрій усіх перекопаних дворів і від сьогодні спеціальні бригади перевірятимуть ті адреси, звідки надійшли скарги.