Міжнародний день музики

Міжнародний день людей похилого віку

День ветерана

День геронтолога

 

Іменини святкують: Ірина, Софія

 

Символ дня - "Жаба". Складний день. У цей день людині легко піддатися гордині, вона може бути звабленою власною мудрістю й значимістю. Люди стають дратівливі і можуть виникати конфлікти на пустому місці.

Ліпше обмежити себе в контактах, особливо з тими людьми, які вносять в наше життя нервозність, неспокій та метушливість. Але не можна й замикатися в собі, краще поспілкуватись з друзями або побути в колі сім'ї.

Не варто починати нові справи. По можливості, краще відкласти будь-які фінансові операції, навіть якщо здається, що все йде добре.

В спорті краще обмежити навантаження, зате додати масаж та сауну.

Стрижка волосся або створення зачіски в цей день залучать до вас радість і щастя.

Від сексуальних контактів сьогодні краще утриматися.

 

 

 


 

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – сьогодні вам не слід забувати про правила поведінки в діловому суспільстві. Ваша емоційність і спалахи гніву можуть нашкодити веденню переговорів. Працюючи над собою, ви зможете досягти найкращих результатів у фінансовій сфері. У другій половині дня можуть виникнути складнощі в роботі з технікою.

 

 

Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) – у першій половині дня вам не варто потрапляти на очі керівництву. Намагайтеся виправити всі недоліки до кінця дня. Вам слід проявити уважність до потреб колег. Не варто бути білою вороною в товаристві товаришів по службі. У другій половині дня постарайтеся не відволікатися від важливих завдань.

 

 

Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – сьогодні вам слід остерігатися недоброзичливців і пліток у колективі. Найвигідніша для вас позиція - відсторонення і байдужість. Захищаючи колегу, ви можете потрапити в немилість до керівництва. Якщо ви вчасно не подбаєте про своє здоров'я, ситуація може дати серйозні ускладнення.

 

 

Р а к (22.06 - 22.07) – сьогодні вам слід бути напоготові в робочому колективі. Ви отримаєте інформацію про людину, яка намагалася підірвати ваш авторитет. Не варто приймати необдумане рішення і піддаватися емоціям. Пам'ятайте, що найкращий суддя - це час, а найцінніше - інформація. Вільний час присвятіть отриманню позитивних емоцій.

 

 

Л е в (23.07 - 23.08) – у першій половині на вас чекають труднощі у стосунках із партнерами. Доведеться йти на компроміс, щоб зберегти ділові відносини. Відсуньте убік амбіції і гординю, тоді вам вдасться врегулювати ситуацію швидко. У другій половині дня вам слід зайнятися профілактикою роботи серцево-судинної системи.

 

 

Д і в а (24.08 - 23.09) – сприятливий час для вирішення будь-яких юридичних питань і оформлення документів. Не варто оскаржувати рішень у бюрократичних інстанціях, ситуація вирішиться благополучно. Професійний досвід допоможе вийти зі складної робочої ситуації. Ваші дії відзначить керівник, заохотивши фінансовою винагородою.

 

 

Т е р е з и (24.09 - 23.10) – сьогодні для вас будуть відкриті всі двері кабінетів чиновників. Намагайтеся вирішити всі питання відразу, не відкладаючи. Стосунки з колегами будуть напруженими. Не варто нікого посвячувати в свої робочі плани. У другій половині дня на вас чекає важлива інформація від старих партнерів.

 

 

С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – вдалий день для співбесід та працевлаштування. Проявіть винахідливість і нестандартний хід думок. Вам вдасться привернути до себе увагу важливої ​​особи. У другій половині дня отримаєте вигідну пропозицію з боку конкурентів. Використовуйте ситуацію для отримання фінансової вигоди.

 

 

С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – вранці вам важко буде зібратися з силами. Ваш організм дає збій, тому вживайте профілактичних заходів. У другій половині дня вам слід поговорити з керівництвом про підвищення. Намагайтеся проявити ввічливість у  спілкуванні. Вільний час присвятіть догляду за тілом. Відвідайте масажиста або сходіть у сауну.

 

 

К о з е р і г (22.12 - 20.01) – сьогодні на вас чекає важливий день, насичений контактами з новими партнерами. Не варто довіряти думкам та судженню оточуючих. Робіть так, як ви планували. Щоб не відхилитися від вірного курсу, зверніться за порадою до близького друга. У другій половині дня ви отримаєте прибуток.

 

 

В о д о л і й (21.01 - 18.02) – вранці ви зіткнетеся з неприємною конфліктною ситуацією, яка може вивести вас із рівноваги. Намагайтеся не піддаватися емоціям і поганому настрою. У другій половині дня вашу ідею підтримає керівник. Користуйтеся нагодою, щоб поговорити про додаткове фінансування та підтримку. Вільний час присвятіть коханій людині.

 

 

Р и б и (19.02 - 20.03) – цей день найкраще присвятити спілкуванню з книгами та інформацією в принципі. Не варто захоплюватися порожніми ідеями. Постарайтеся зосередитися над тими проектами, які принесуть реальний прибуток. Порадьтеся з рідними та близькими. Не переймайтеся через дрібниці.

 

 

 

Дозвілля

„Джобс: Імперія спокуси”

“Сліпа удача”

„Пристрасті Дон Жуана”

„Коханий з майбутнього”

„Звичка розлучатись”

 

 

 

„Навколо футболу”

„Пристрасті Дон Жуана”

“Сліпа удача”

„Звичка розлучатися”

„Джобс: Імперія спокуси”

„Коханий з майбутнього”

„Літачки” 3D

 

 

Галерея європейського живопису "Євро - Арт" - Виставка картин «Портретний живопис ХІХ-ХХ ст.

Сальвадор Далі, арт кав`ярня  - „Японська мрія”-  виставка фотохудожника Нубуюкі Нішіхара (Токіо, Японія)

Рівне нська обласна філармонія - Відкриття концертного сезону 2013-2014