12 українських патріотів звертаються до молоді. Рівнянин Олег Бурячок віднайшов цікаві фрази українських героїв, об'єднав їх в одну тематику, і надрукував постери. Їх він презентував на націоналістичному фестивалі Бандерштат у Луцьку. Після численних обговорень, автор ідеї вирішив презентувати власні витвори на широкий загал.

Олег Бурячок у постерах поєднав сучасне і минуле. Каже, найскладніше було знайти якісні світлини українських патріотів. Згодом довелося перечитати чимало літератури, аби обрати найцікавіші фрази історичних постатей. Олег запевняє, хотів показати націоналізм без спотворення.

Автор каже, виставка є актуальною, адже вона не про минуле України, а про майбутнє. До того ж він закликає і почитати літературу про представлених героїв. Каже вони не були однодумцями, і їх погляди різнилися. Та саме це і зацікавило хлопця.

Нині автор веде перемовини зі школами, аби там розмістити постери. Впевнений, у такий спосіб діти швидше зацікавляться і героями і історичними подіями початку 20 -го століття.