Іменини святкують: Михайло, Олег, Федір

 

Символ дня - "Лотос". Дуже сприятливий і гармонійний день. День роботи з негативними емоціями.

У цей день потрібно саджати корисні рослини й культивувати добрі думки, вони дадуть гарні сходи й плоди. Потрібно не оцінювати світ, а приймати таким, який він є.

Той, хто в цей місячний день провокує конфлікти і лається, ризикує занедужати.

Сприятливий день для купівлі нерухомості або переїзду на нове місце проживання, для оволодіння новими знаннями й практичними уміннями.

Гарний день для початку нових справ, у тому числі важливих і значимих. Небажано їздити на машині в темний час доби.

Корисний піст і короткострокове голодування, відвідування косметолога.

Гарний день для стрижки.

 

 

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – застосовуй свою чарівність у спілкуванні з людьми. У другій половині дня на тебе чекає важлива зустріч із особою, яка вплине на твоє кар'єрне зростання. Вчися слухати і витягувати потрібну і важливу інформацію. Вільний час краще присвятити приготуванню сімейної вечері і спілкуванню з близькими.

 

 

Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) – перенеси важливі зустрічі на другу половину дня. Не слід довіряти неперевіреній інформації, будь уважніше. Стосунки з партнерами можуть загостритися з причини виникнення фінансових розбіжностей. Намагайся відразу врегулювати конфліктну ситуацію, щоб не було наслідків.

 

 

Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – відкинь всі сумніви і прояви рішучість у вчинках. Не варто звертатися до невдалого досвіду минулого і переживати через наслідки. Ти зможеш подолати всі перешкоди. У другій половині дня уникай розбіжностей з колегами. Намагайся довести розпочаті справи до кінця, не залишаючи на потім.

 

 

Р а к (22.06 - 22.07) – сьогодні Доля даватиме тобі знаки і важливі підказки. Якщо щось не складається, краще відкласти або перенести. Твій таємний ворог влаштує провокацію, чим себе видасть. У другій половині дня тобі доведеться виконати важливе доручення керівника. Довірся своїй інтуїції, а не професійному досвіду.

 

 

Л е в (23.07 - 23.08) – вранці можливі сімейні конфлікти на побутовому грунті. Щоб уникнути складнощів, розподіли виконання домашніх обов'язків. Тобі потрібно навчитися перемикатися між особистими проблемами і виконанням робочих обов'язків. Не варто зривати свій гнів на колегах і оточуючих.

 

 

Д і в а (24.08 - 23.09) – у першій половині дня на тебе чекає приємний сюрприз на роботі. Твоє натхнення дозволить зробити важливе відкриття. Не варто тримати все в собі, поділися новими ідеями з колегами. У другій половині дня наведи порядок на робочому місці, це важливо. Запроси однодумців на ділову вечерю в невимушеній атмосфері.

 

 

Т е р е з и (24.09 - 23.10) – сьогодні вдалий день для переходу на нову роботу і працевлаштування. Оточуючі підуть тобі на поступки і нададуть потрібну допомогу. У другій половині дня варто звернути увагу на принципи роботи конкурентів. Ти зможеш розкрити секрет успіху і застосувати його для себе.

 

 

С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – сьогодні тобі варто добре підготуватися до важливої ​​зустрічі. Ти легко отримаєш перемогу, якщо озброїшся потрібною інформацією. У другій половині дня гарна новина додасть додаткову мотивацію. Вільний час присвяти навчанню та саморозвитку, це піде на користь.

 

 

С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – у першій половині дня стережися спокус і авантюристів. Одноразовий прибуток може підірвати твій авторитет. Не варто покладатися на волю випадку, інакше опинишся у скрутному становищі. У другій половині дня до тебе звернеться за порадою колега. Будь уважніше і не припускайся помилок.

 

 

К о з е р і г (22.12 - 20.01) – ти зможеш досягти більшого, якщо почнеш використовувати свої чари. Прояви уважність до проблем співрозмовника, і ти отримаєш надійного союзника. У другій половині дня можуть виникнути перешкоди у взаємодії з бюрократичними інстанціями. Займися тим, що приносить тобі задоволення.

 

 

В о д о л і й (21.01 - 18.02) – сьогодні тобі варто зайнятися наведенням порядку в робочій документації. Не лінуйся, інакше виникнуть додаткові складнощі. Колеги плетуть інтриги, тримайся осторонь чужих пліток. У другій половині дня стережися настирливих незнайомців. Існує ризик крадіжок і обману, будь уважніше в місцях скупчення людей.

 

 

Р и б и (19.02 - 20.03) – у першій половині дня тобі доведеться змінити намічені плани. З вини недобросовісного колеги можуть виникнути складнощі з керівництвом. Не варто боротися за справедливість і доводити правоту. Виправ помилку, і ти уникнеш марної витрати часу і скандалу. Вільний час присвяти читанню цікавої та захоплюючої книги.

 

 

 

Дозвілля

„Все включено” 2

 „Гравітація”

 „Іван Сила”

 “Сліпа удача”

„Пристрасті Дон Жуана”

„Звичка розлучатись”

 

 

 

„Навколо футболу”

„Пристрасті Дон Жуана”

“Сліпа удача”

„Звичка розлучатися”

„Джобс: Імперія спокуси”

„Коханий з майбутнього”

„Літачки” 3D

 

 

Галерея європейського живопису "Євро - Арт" - Виставка картин «Портретний живопис ХІХ-ХХ ст.

Сальвадор Далі, арт кав`ярня  - „Японська мрія”-  виставка фотохудожника Нубуюкі Нішіхара (Токіо, Японія)

Ресторан – “Le Chalet” – „Pur: Pur” | Акустичний концерт