Професори, доктори та кандидати наук із восьми областей піаритимуть історичні пам'ятки Рівненщини. Півсотні науковців зібралися у музеї на історико-країзнавчу конференцію. Привід місцеві музейники використали, щоб завербувати їх у PR-менеджерів проекту "Волинь-туристична".

Пам'ятки Рівне нщини рекламуватимуть науковці з різних куточків України. Півсотні професорів, докторів та кандидатів наук у Рівне нському країзнавчому музеї завербували у PR-менеджерів проекту "Волинь туристична". Тепер вони рекламуватимуть місцеві туристичні принади удома.

Щоб заохотити науковців до рекламної кампанії "Волині туристичної" по Україні, їм приготували сюрприз.

Вболіває за розвиток музейної справи та залучення туристів на Рівне нщину, Волинь, Житомирщину, Хмельниччину та Тернопільщину науковець із Києва. Більшість туристів, каже, їдуть на Київщину, частина - до Криму та Львова. Але перерозподілили потоки із близького та далекого зарубіжжя, можливо. Головне - вберегти цікавинки.

Намагаються берегти існуючі та відчиняти нові об'єкти на Волині, наголошує головний музейник сусіднього регіону.

Повернути відвідуваність музеї на рівні 90-х років, кажуть їхні керівники, завдання не з легких, але цілком реальне. Обіцяють працювати над розширенням експозицій та започаткуванням нових фестивалів.