Рівне з теплом. Більше того, Рівненщина увійшла до трійки найкращих областей в Україні за рівнем подачі тепла до установ соціальної сфери. Про це сьогодні на прес-конференції прозвітував головний комунальник міста В'ячеслав Бережнюк. Також він повідомив, що котельні не відключатимуть, незважаючи на тимчасове підвищення температури.

У кабінеті новопризначеного начальника управління житлово-комунального господарства міста сьогодні було гараче. Не від обігріву, а від запитань представників ЗМІ Рівного, які цікавилися цьогорічними особливостями подачі теплопостачання в будинки та комунальні заклади міста у В'ячеслава Бережнюка. Головний комунальник звітує: тепло подали вчасно, згідно з розпорядженням міського голови.

Не подали комунальники тепло лише у сім будинків міста. В'ячеслав Бережнюк запевняє, причини кругом різні. Є проблеми і з Національним університетом водного господарства та природокористування.

Крім того, головний комунальник міста запевнив, що у Рівному з 1 жовтня цілодобово чергували 16 аварійних бригад. Стежили вони за поривами теплотрас. Платитимуть за тепло рівняни за минулорічними тарифами.

Загалом же підготовчі роботи для безперебійної подачі тепла жителям обласного центру міському бюджету обійшлись у понад 15-мільйонів гривень.