Люди живі, проте у лікарні. Автопригода сталася на одній з вулиць у селі Забороль, Рівненського району. Двоє хлопців, одному з яких 23 а іншому 24 роки, йшли по узбіччю. Кажуть, раптово на них наїхав автомобіль «ВАЗ».

Після наїзду, каже потерпілий, водій їх ще й побив і втік з місця ДТП. Швидка забрала хлопців до лікарні. У людей численні забої. Одного з потерпілих вже відпустили додому. А Олександр ще у медзакладі. У нього дуже пошкоджена нога. Попереду дві операції. Каже, після наїзду втратив свідомість, але не через удар, а тому що водій його побив.

Водію ВАЗу 24 роки. Його та авто за кілька годин знайшли неподалік місця наїзду.

Водій запевняє, пішоходи раптово вийшли на проїжджу частину і він загальмувати не встиг. Втім удар був незначним, адже обидва хлопці встали і пішли далі.

Версію водія підтримує і пасажир легковика. Мовляв, потерпілі спершу від допомоги відмовились, а пізніше чомусь самі викликали собі швидку.

Як насправді все було, зараз з’ясовують слідчі. Водій не затримувався, втім проти нього відкрили кримінальне провадження. Інкримінують втечу з місця дтп та не надання допомоги потерпілим. Поки правоохоронці вирішують хто винен, мати потерпілого бідкається де взяти гроші на лікування.