Останній призов до Лав Збройних сил України забрав із лав мирного населення Рівненщини близько 270 юнаків. Згідно з наказом Президента України відтепер на військову службу хлопців більше не призиватимуть.

Потерті джинси, спортивні куртки та кросівки. Ці хлопці сьогодні мало нагадують солдатів. Проте, їхня доля на наступний рік вже вирішена. Вони новобранці останнього призову до лав Збройних Сил України.

За парканом збірного пункту у Здовбиці на свої улюблені чада споглядають батьки та кохані новобранців. Усі переживають за хлопців - бояться з їх здоров'я та розпіарену дідівщину. Лікарі призовної комісії підтверджують - усі хлопці не просто здорові, вони - найкращі представники сучасної молоді.

22-річний Юрко Галайчук із відзнакою закінчив Київський університет права.

А така можливість у Юрка може бути. Адже відтепер армія переходитиме на новий рівень - контрактний. І цей призов виявився останнім до Збройних Сил України. Проте, не останнім для інших військ.

Сьогодні з 270 юнаків 120 потраплять до Збройних Сил України, 130 - до внутрішніх військ, решта служитимуть у транспортних військах.