У Рівному молодик натягнув на голову жіночу панчоху та увірвався у магазин з продажу білетів державної лотереї. Сталося це на вулиці Соборній. Погрожуючі продавцеві, відібрав у неї всі гроші.

Наживою зловмисника стали кошти у сумі майже 4000 тисячі гривень. Коли він їх відібрав то відразу зник. Невдовзі викрадача затримали. Ним виявився 23-річний мешканець Демидівського району. Стало відомо, що юнак приїхав в обласний центр аби пограти у покер. Таким чином «ігроман» вирішив відіграти позичені кошти, бо ж заборгував 8000 тисяч гривень товаришу.

Фортуна цієї ночі була на стороні хлопця. Отож, з грального залу нетверезий молодик вийшов з повним гаманцем. Сума виграшу становила більше 5000 тисяч гривень. Втім йому їх виявилось мало. Він вирішив ще обікрасти магазин державної лотереї.

Жінка, яка того дня працювала у магазині - зараз вдома оговтується від нападу. Зловмиснику загрожує кримінальна відповідальність.

Наразі суд йому обирає міру запобіжного заходу, а правоохоронці визначаються із статтею за якою чоловік понесе відповідальність.