Історія та культура України стануть простішими та доступнішими у пізнанні. У Рівному презентували водночас два інтернет ресурси - портал та телебачення з історії та культури України. Наше місто стало першим, яке не тільки дізналося про новинку, а є і співзасновником ресурсу. Усе задля того, аби зробити історію України славним надбанням майбутніх поколінь.

www.litopys.com.ua - відтепер за цією адресою кожен охочий зможе прочитати багато цікавого про історію України від найдавніших часів і до сьогодення. Організатори патріотичного проекту "Україна: Історія великого народу" впевнені, такий портал у історичне минуле вартий майбутнього.

Дізнатися минуле, аби вершити майбутнє. Тому у рамках проекту друкуються книги, складаються вірші, пишеться музика та великі монументальні полотна. Київський художник-баталіст Артур Орльонов сьогодні привіз до Рівного принти своїх робіт. Частина з яких присвячена становленню Києва, а інша - історії Острозьких князів.

Саме Рівне нщина, а зокрема Острозька академія та гуманітарний університет роблять інтернет-портал проекту реальним.

Саме завдяки інтернет ресурсу організатори проекту планують створити мережі українських історичних клубів, які опрацьовуватимуть інформацію, зніматимуть сюжети та працюватимуть над науковими дослідженнями. Головне, запевняють організатори це, щоб люди зрозуміли, проект не політичний, а пропагандистський, спрямований виключно на те, аби виховуватися у людей відчуття патріотизму та гордості за український народ.