Чоловіка востаннє бачили 10 жовтня. Відтоді ані звісточки.

Ігору Муковозу 34 роки. Він родом з села Хорупань, Млинівського району. Того дня ще з трьома чоловіками повернувся з Луцька де працював на будівництві. Перед тим як роз’їжджатись по домівках, люди вирішили перехилити по чарці у районному центрі. Втім добряче перебрали. У результаті двоє чоловіків, непам’ятають як опинились у себе вдома. Одного знайшли побитим біля кафе, а четвертий зник. Ігора Муковоза рідні шукають ось вже 12 днів.

Батьки зниклого звернулися у міліцію. Постійно і самі займаються пошуком сина. Неодноразово прочісують водойми поблизу Млинова. Фото з розшуком сина порозклеювали по районному центру. Втім результату нуль. За 12 днів вже зверталися і до ворожок та екстрасенсів.

Втім рідні зниклого Ігора Муковоза припускають, що товариші, які того вечора випивали з їхнім сином - щось приховують. Мовляв, постійно уникають розмов та зустрічей. Леонід Муковоз думає, що ті ж друзі побили його сина і бояться у цьому зізнатись. І не кажуть, де постраждалий.

Батько зниклого вкотре прийшов до будинку чоловіка, який того вечора був з його сином. Втім, йому ніхто не відчинив.

На телефонні дзвінки товариш зниклого також не відповідає.

Ще один свідок того вечора перебуває у лікарні. Чоловіка знайшли побитим біля кафе. Анатолію Чиряку 40 років. У нього підозра на струс головного мозку. Каже, того вечора був надто п’яний і нічого не памятає.

Чоловік заперечує той факт, що нібито він та ще двоє колег - побили Ігора Муковоза і десь переховують. Куди дівся товариш – сам дивується. Анатолій каже, ніяких конфліктів у кафе з сусідніми компаніями у них не було. Втім остаточно не впевнений. Адже, мовляв, забагато випив.

У міліції чоловіка шукають. Фото з інформацією про розшук висить біля райвідділу. Кажуть, вже неодноразово прочісували територію, опитували свідків. Втім заспокоїти чимось рідних – поки не можуть.

Правоохоронці та рідні зниклого вкотре просять всіх людей, кому відома будь яка інформація щодо місцеперебування Муковоза Ігора Леонідовича, якого востаннє бачили 10 жовтня у селищі Млинів, телефонувати за номером 102. Не будьте байдужими до чужої біди. Вдома чоловіка чекає дружина та 12- річна дочка.