День працівників служби позавідомчої охорони МВС

Міжнародний день псоріазу

 

Символ дня — Черепаха. Енергія дня повільна і, відповідно, в цей день не варто поспішати, метушитись, починати щось нове. Краще буде провести день спокійно, неспішно, завершуючи раніше початі справи. Гарний день для поїздок і подорожей, переїздів, торговельних і судових справ, сну й відпочинку.

День сприятливий для проведення різноманітних очищувальних процедур.

День роботи над удосконаленням своєї інтуїції, коли будь-який знак сприймається як вказівка.

В цей день сняться віщі сни.

День сприятливий для здійснення будь-яких торгових операцій.

В цей день не рекомендується пити багато рідини і їсти грубу їжу. Сир — краща їжа цього дня. Ліпше не приймати ніяких ліків.

У результаті стрижки загостряться очні хвороби, ймовірні запалення, поява ячменів.

.

 

 

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – цей день принесе чимало клопоту і перешкод. Намагайся відсторонитися від дрібних справ і суєти. Направивши всі сили на вирішення головного питання, ти зможеш подолати перешкоди. У другій половині дня уважно слідкуй за цінними речами та документами, інакше можуть виникнути проблеми.

 

 

Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) – не варто підганяти події і поспішати в цей день. Доля даватиме тобі підказки, тож спостерігай за ними. У другій половині дня ти отримаєш ділову пропозицію від старих партнерів. Порадься зі своїм наставником, щоб прийняти вірне рішення. Не варто обговорювати свої плани з керівництвом та колегами.

 

 

Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – цей день принесе кілька важливих новин. Займися аналізом інформації, статистики та отриманих даних. У своєму оточенні ти маєш таємного недоброзичливця, який готує тобі пастку. Аналітичні здібності і розрахунок перспективи допоможуть вийти зі скрутної ситуації. Увечері варто замислитися над виправленням помилок.

 

 

Р а к (22.06 - 22.07) – сьогодні намагайся застосувати свою чарівність і красномовство, щоб досягти цілей. Керівник відзначить твої заслуги перед колективом. Використовуй вдалий момент, щоб поговорити про премії. У другій половині дня стеж уважно за документами і грошима. Твоя неуважність може призвести до втрати цінних речей.

 

 

Л е в (23.07 - 23.08) – день є результативним для вирішення бюрократичних питань. Несподівана зустріч з особою із минулого надасть додаткові можливості. Будь обережніше у спілкуванні з незнайомими людьми. Не варто ризикувати і вплутуватися в авантюри. Перед підписанням документів уважно читай їх і уточнюй всі сумнівні питання.

 

 

Д і в а (24.08 - 23.09) – сьогодні ти зможеш добитися довгоочікуваного рішення від керівництва. Будь сміливіше і проявляй наполегливість і сміливість. У другій половині дня варто зайнятися освоєнням нових професійних знань. Твої методи роботи застаріли, вчися вдосконалюватися. Вільний час варто присвятити допомозі родичам літнього віку.

 

 

Т е р е з и (24.09 - 23.10) – ти зможеш легко подолати багато перешкод на шляху до мети. Не варто сумніватися у своїх силах, у тебе все вийде. У другій половині дня ти зможеш вирішити важливу фінансову проблему. Однодумці допоможуть зміцнити авторитет і зберегти репутацію. Увечері вирушай у цікаве місце, щоб зняти емоційну напругу.

 

 

С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – сьогодні на тебе чекає тріумф і слава. Ти легко зможеш вирішити водночас кілька питань. Звільнившись від проблем минулого, ти зможеш просунутися вперед. Використовуй старі зв'язки і ділові контакти, щоб зміцнити свої позиції. Увечері на тебе чекає зустріч з важливою особою, підготуйся до неї.

 

 

С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – у першій половині дня тобі доведеться зайнятися вирішенням сімейних питань. Намагайся не переносити зустрічей і не відкладати важливі справи. У другій половині дня намагайся не дратуватися. Поблажливе ставлення до оточуючих зміцнить твій авторитет.

 

 

К о з е р і г (22.12 - 20.01) – сьогодні особливо вдалий день для комерсантів і бізнесменів-початківців. На твоєму шляху зустрінеться важлива особа, яка запропонує своє заступництво. Відмовившись від сумнівів, ти зможеш зробити правильний крок. У другій половині дня намагайся вирішити всі питання, пов'язані з документацією.

 

 

В о д о л і й (21.01 - 18.02) – сьогодні ситуація може змінитися. Тобі доведеться понести покарання за свої помилки. Це день, коли ти оплачуєш свої кармічні борги, - постався до цього з розумінням. У другій половині дня не поспішай приймати однозначні рішення. Непередбачені витрати можуть тебе спантеличити і поставити в незручне становище.

 

 

Р и б и (19.02 - 20.03) – у першій половині дня зосередься на виконанні рутинної роботи. Не варто робити будь-що абияк. Можливі незаплановані перевірки, варто заздалегідь підготуватися. У другій половині дня тобі варто навести лад у документах, щоб не мати проблем із начальством. Вільний час краще присвяти спілкуванню з діловими партнерами.

 

 

 

Дозвілля

„Гірко!”

„Мінлива хмарність, часом фрикадельки 2”

„Як спіймати перо Жар-Птиці”

„П'ята влада”

„Гонка”

„Малавіта”

„Сталінград”

 

 

„ Джастін та лицарі  доблесті”

„Гірко!”

 „Мінлива хмарність, часом фрикадельки 2”

„План втечі"

„Гонка”

„Малавіта”

„Полонянки”

„Сталінград”

 

 

Сальвадор Далі, арт кав`ярня  - Фотовиставка Романа Разночинцева «В країні Ворона»

Екватор, ТРЦ - Цирк “Віват  Кобзов”

Конференц-зал готелю "Мир" - Любко Дереш | Нові книги

Рівне нська обласна філармонія – „Вечірні музики Катерини Огаркової”