Влада знову мала нагоду згадати про ветеранів і пообіцяти їм увагу, турботу. І побажати міцного здоров'я. У Рівному відзначили 69 - річницю визволення України від нацистських загарбників. На меморіалі-кладовище "Дубенське" прогуркотіла канонада. А ветерани згадували загиблих товаришів та розповідали про свої проблеми. Які саме, знає Олександр Туз.

Володимир Легкий разом з небагаточисельними товаришами сьогодні прийшов на меморіал-кладовище "Дубенське". Він ветеран Другої Світової війни. До сьогодні в пам`яті чоловіка залишилися картини подій, які відбувалися в далекому 44-му.

Ветеран, який в 44-му визволяв наше місто від нацистів вже декілька років перебуває у черзі на автомобіль. Черга просувається повільно, тому чоловік переймається, що транспортного засобу може так і не дочекатись. Сьогодні на кладовищі Володимир Легкий особисто звернувся за допомогою до очільника обласної державної адміністрації.

Василь Берташ обіцяє допомогти чоловіку. Про те, як обласна рада дбає за ветеранів розповідає її голова.

Допомагає ветеранам не лише обласна влада. Рівне нські правоохоронці також не стоять осторонь проблем людей, які боролися з загарбниками.

Вшанування завершилось традиційними залпами, в пам'ять про тих, хто не дожив до сьогоднішнього дня, борючись за наше щастя мати мирне небо над головою.