Перед важким вибором майбутнього щороку опиняються учні 9-х та 11-х класів. Щоб допомогти випускникам їх запрошують на "Ярмарки професій", які влаштовує обласний центр зайнятості. Допомагають школярам на цих зустрічах і освітяни. Про що розпитують учнів та які професії нині популярні?

Випускники Дубенських шкіл прийшли знайомитися зі світом професій. Про спеціальності, перспективи та студентське життя розпитували в освітян. На "Ярмарок професій" приїхали представники двох десятків навчальних закладів.

Робітничі професії найбільш ходові на ринку праці нині. На обліку у Дубенському міжрайонному центрі зайнятості півтори тисячі безробітних. А вакансій лише 15. Не спішити із вибором, а ще раз замислитися й подумати про майбутнє радять фахівці служби зайнятості.

Три роки тому подумала, а тепер радіє правильному вибору Катерина Семчук. Перукарська справа, зізнається, заповітна дитяча мрія.

Нинішні 9-ти та 11-ти класники про своє майбутнє уже задумалися. Розмірковують про навчальні заклади та спеціальності.

Такі "Ярмарки професій" уже провели у Корці, Млинові, Кузнецовську, Зарічному, Здолбунові, Рівному та Рівне нському районі. Восени на знайомство зі світом спеціальностей запросять ще у Березному та Гощі.