Міжнародний день Чорного моря

Міжнародний день економії

 

Іменини святкують: Йосиф (Йосип, Осип), Лука, Юліан

 

Символ дня — Тризубець. День зв'язаний зі стихією води, тому корисно перебувати біля водойм, купання, але за умови, якщо вода досить тепла.

День отримання знань. В цей день вони приходять через інтуїцію. Це чудовий день для медитації, в якій є можливість отримати сокровенні, таємні знання і практики.

Добре в цей день активно займатися рішенням соціальних справ і питань. День сміливих проектів, колективних справ і допомоги іншим людям. У цей день можуть здійснюватися  найхимерніші плани й проекти.

Рекомендується трохи більше поспати. Корисні будуть очищувальні вправи та процедури.

У плані бізнесу даний період сприятливий тільки для доброчинності, все ж таки решта операцій з грошовими знаками приречена на невдачу.

Так само, як і в минулий день, стрижка сьогодні буде притягувати до вас радість і щастя.

.

 

 

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – у першій половині дня тобі доведеться виконати багато справ за інших. Не варто критикувати колег, інакше спровокуєш конфлікт. Керівник буде роздратований, тому будь м'якше в спілкуванні. У другій половині дня конкуренти підуть на примирення. Увечері тобі варто розважитися з друзями.

 

 

Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) – сьогодні намагайся не втручатися в чужі інтриги. Твої колеги готують змову, будь уважніше і обережніше. У другій половині дня можуть виникати складнощі в роботі техніки. Розраховуй на свої сили і не обговорюй своїх проблем із колегами. Вільний час присвяти купівлі приємних дрібниць, які піднімуть твій настрій.

 

 

Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – вранці не варто сідати за кермо, існує ризик аварійно-небезпечних ситуацій. Твій керівник може здійснити незаплановану перевірку. У другій половині дня твої старі партнери можуть відновити ділове спілкування. Пробач старі образи і почни нові справи з чистого аркуша. Увечері вирушай у клуб або на концерт.

 

 

Р а к (22.06 - 22.07) – сьогодні тобі варто поборотися за своє місце під сонцем. Опоненти можуть використовувати шантаж, не варто це сприймати всерйоз. У другій половині дня знайди можливість обговорити свої ідеї з керівництвом. Доведеться витримати серйозний моральний тиск, щоб досягти мети. Увечері прогуляйся по парку, щоб зняти напругу.

 

 

Л е в (23.07 - 23.08) – цей день принесе багато складнощів і конфліктів. Намагайся не панікувати і уникати раптових висновків. Тобі доведеться визнати свої помилки і змиритися з поточним станом справ. У другій половині дня вирішити проблеми допоможе керівник. Увечері варто запросити колег у цікаве місце.

 

 

Д і в а (24.08 - 23.09) – у першій половині дня твоя завантаженість може сильно втомити. Намагайся підтримувати свій організм і обмежити вживання кави і збуджуючих напоїв. У другій половині дня тобі доведеться виконати доручення керівника. Намагайся не обговорювати цю ситуацію з колегами. Увечері займися доглядом за своєю зовнішністю.

 

 

Т е р е з и (24.09 - 23.10) – у твоє життя поступово почала входити стриманість і самообмеження. Якщо раніше удача сама йшла до рук, то тепер доведеться дуже сильно постаратися, щоб досягти тих результатів, яких раніше було добитися дуже легко. Це не значить, що слід відмовитися від своїх планів. Просто тепер життя буде набагато цікавіше.

 

 

С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – у першій половині дня слід дотримуватися наміченого плану. Твої партнери запропонують вигідну угоду, яка принесе швидкий прибуток. У другій половині дня керівник схвалить твої нові ідеї. Намагайся знайти підтримку серед колег. Вільний час проведи з людьми, які тебе цікавлять.

 

 

С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – у першій половині дня доведеться подолати чимало складностей. Не варто розраховувати на обіцяну допомогу, ти просто втратиш час. У другій половині дня твої партнери можуть змінити своє рішення. Спробуй врегулювати ситуацію мирним способом. Вільний час присвяти створенню свого стилю.

 

 

К о з е р і г (22.12 - 20.01) – цей день принесе багато нових партнерів і позитивних змін. Використовуй свою чарівність і почуття гумору, щоб привернути партнерів. У другій половині дня намагайся виконати всі намічені плани. Увечері ти отримаєш прибуток із додаткового джерела доходу. Вільний час проведи з родиною та близькими.

 

 

В о д о л і й (21.01 - 18.02) – сьогодні тобі складно буде впоратися з поставленими завданнями. Намагайся не вступати в конфронтацію з колегами і керівництвом. Твої недоліки в роботі можуть стати відомі конкурентам. У другій половині дня доведеться  відстоювати свої позиції. Увечері можлива приємна звістка здалеку.

 

 

Р и б и (19.02 - 20.03) – сьогодні твої конкуренти можуть розв'язати війну, будь уважніше. Витік важливої ​​інформації може спричинити втрати. У другій половині дня не варто підписувати важливі документи. Ризиковані угоди можуть призвести до неприємних наслідків. Увечері приділи час коханій людині і приготуй романтичний сюрприз.

 

 

 

Дозвілля

„Мачете вбиває”

„Тор & Тор 2: Царство темряви”

„Гірко!”

„Мінлива хмарність, часом фрикадельки 2”

„Як спіймати перо Жар-Птиці”

„П'ята влада”

 

 

 

„ Джастін та лицарі доблесті” 3D

„Гірко!”

„Мінлива хмарність, часом фрикадельки 2”

„План втечі"

„Гонка”

„Сталінград”

 

 

Сальвадор Далі, арт кав`ярня  - Фотовиставка Романа Разночинцева «В країні Ворона»

Екватор, ТРЦ - Цирк “Віват  Кобзов”

GONZO, кіноклуб – „Занадто крутий для невдачі”

Драмтеатр – „Лимерівна”, „Моя дружина ... , або Як повернути чоловіка”

Рівне нський міський Палац культури - Концерт Групи «Сябры» Бадьярова

Сонях, театр - Драма "Руда п'єса"

Екватор, ТРЦ – „Halloween. Страшенно веселе шоу”

КУЕМ - Теорія та практика: "Як організувати захід?"

Сальвадор Далі, арт кав`ярня  - „HALLOWEEN: Gothic Style”

GONZO, кіноклуб – „Небо над Берліном 2”

Лагуна, нічний клуб – «Студентський Halloween»