Тиші та спокою не дочекаються жителі будинку на Вербовій, поки не припиняться будівельні роботи. Людям заважають важка техніка, яка їздить через їхній двір на будівництво. Хто власник ділянки жителі не знають, але таке ставлення до себе вони більш не мають наміру терпіти.

Уже місяць рівнянка Надія Ратаніна не має спокою. Каже, подвір'ям її будинку, що на вулиці Вербовій з вересня снують приватні автомобілі та важка техніка. Їдуть до приватного будівництва поруч. Занепокоєнні новими сусідами й решта жителів багатоповерхівки, побоюються, що будівництво відіб'ється на їхньому житлі.

Люди звернулися за допомогою до свого ЖЕКу. Хоча представники ЖКП "СОНЯЧНЕ" так і не з`явилися, не зважаючи на те, що обіцяли завітати на збір мешканців будинку. Адже, крім того що забудовники заважають рухом автомобілів, вони ще вирубали дерева біля будинку. Його мешканці до цих пір точно не знають точні межі своєї прибудинкової території. Тож, чи влізли на їхню землю нові забудовники, роз'яснили в управлінні капітального будівництва Рівного.

Тож, потерпіти людям доведеться до закінчення будівництва. Подвір'я використовують для проїзду на забудову, але облаштовувати дорогу тут не планують. Принаймні, так запевнили в УКБ.