Незабаром найромантичніша місцевість Рівненщини - клеванський "Тунель кохання" може зникнути. Його вирубують через залізничну колію, буцімто дерева заважають проїзду потягу. Про це ((http://vse.rv.ua/zhittya/1383747341-na-rivnenshchini-znishchat-legendarniy-tunel-kohannya.html)("ВСЕ")) розповіла очевидиця подій.

- У неділю я приїхала у Клеванський тунель кохання, - розповідає пані Інна. – І побачила, майже 700 метрів зрізаних під корінь дерев у шахматному порядку. Я далі не ходила. Там їздить потяг і очевидно дерева йому заважають.

У Рівне нській дистанції колії підтвердили факт проведення певних робіт у Клеванському "Тунелі кохання". Проте, як виявилося, все керівництво знаходиться на нараді у Львові, тому прокоментувати більше нічого нам не змогли.

Рік тому заступник голови Рівне нської обласної адміністрації Олексій Губанов розповідав, що у рамках проекту «Волинь туристична» була підписана угода з Рівне нською районною адміністрацією щодо упорядковувати «Тунелю кохання» у Клевані. Чиновник розповів, що триває розробка відповідних документів.

- Ми проводили кілька толок, встановили вказівники, але це дрібниці. Зараз ми намагаємося з’ясувати, що там у чиїй власності, щоб якось все закріпити і організовано там працювати.

На запитання журналіста, чи відомо йому про вирубку дерев у «Тунелі», Олексій Губанов відповів, що нічого про це не знає, але до завтра з’ясує:

- Я не так часто там буваю, тому я не в курсі. Але з’ясую.