День фахівця з безпеки

Іменини святкують:  Анастасія, Артемій (Артем), Зіновій, Зиновія, Маркія, Марк

 

Символ дня — "Кажан". Енергетика дня вкрай важка для людини. Це так званий сатанинський день, коли в природі активізуються сили, які людина називає темними. Можливі безпричинні тривоги, страхи та сумні думки.

Велика небезпека прийняти неправду за істину й фанатично в неї увірувати.

День очищення, причому очищення на рівні помислів. Треба контролювати свої емоції та почуття, і не проявляти гніву чи агресії, навіть якщо вас будуть провокувати на конфлікт.

Для бізнесу цей день невдалий. Можна присвятити його давно початим справам, які неможливо відкласти. Нові справи починати не варто.

На цей день у жодному разі не можна призначати не тільки весілля, але навіть і заручини.

Від алкоголю краще відмовитись, адже він буде підігрівати і так підігріту енергіями дня кров. З тієї ж причини краще відмовитись від вживання міцної кави, або суттєво обмежити її кількість.

Стрижка в цей день буде притягувати хвороби.

Від сексуальних відносин краще утриматися.

 

 

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – у першій половині дня тобі варто подбати про завершення всіх старих справ і усунути недоліки. Керівник може зробити позапланову перевірку. У другій половині дня постарайся знайти можливість для обговорення своїх ідей із колегами.  Увечері тобі слід подбати про своє здоров'я і зміцнити імунну систему.

 

 

Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) – вранці можуть виникнути непередбачені обставини, які порушать твій графік. Не варто розраховувати на підтримку своїх колег, тобі доведеться вирішувати питання самостійно. У другій половині дня можливі складнощі у стосунках із новими партнерами. Постарайся знайти компромісне рішення, щоб зберегти відносини.

.

 

Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – цей день ефективний для навчання та освоєння нових знань. Підвищивши свої професійні навички, ти зможеш швидше просунутися кар'єрними сходами. У другій половині дня тобі варто навести порядок у документах. Намагайся завершити всі розпочаті справи, щоб не було проблем.

 

 

Р а к (22.06 - 22.07) – цей день буде вдалим для переходу на нову роботу і вступу на нову посаду. У другій половині дня ти отримаєш цінну інформацію. Порадься зі своїми однодумцями, щоб прийняти правильні рішення. Увечері тобі варто розслабитися за допомогою масажу та релаксаційних процедур.

 

 

Л е в (23.07 - 23.08) – у першій половині дня намагайся не вступати в конфліктні ситуації і не з'ясовувати ні з ким стосунки. Тобі варто навчитися стримувати свої емоції, щоб контролювати процеси, що відбуваються. У другій половині дня постарайся розібратися в причинах своїх помилок. Увечері займися благоустроєм сімейного гніздечка.

 

 

Д і в а (24.08 - 23.09) – цей день принесе удачу творчим особистостям і фрілансерам. На тебе чекає важлива зустріч з особою, яка оцінить твої чесноти. У другій половині дня може виникнути конфліктна ситуація з керівництвом. Потрібно заспокоїтися і проявити мудрість. Увечері слід заспокоїти нервову систему за допомогою теплої ванни.

 

 

Т е р е з и (24.09 - 23.10) – цей день принесе багато складнощів і несподіваних перешкод. Тобі доведеться відстоювати свою точку зору перед колегами. Не варто звертати увагу на критику на свою адресу. Наберися сил і терпіння, щоб пережити складний період. Увечері тобі варто зайнятися творчою справою, яка тебе заспокоює і надихає.

 

 

С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – ти матимеш велику популярність серед колег. Твої заслуги відзначить і винагородить керівник. У другій половині дня ти зможеш отримати вигідну пропозицію від нових партнерів. Намагайся використовувати почуття гумору, щоб досягти потрібного результату. Увечері на тебе чекає приємний романтичний сюрприз.

 

 

С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – у першій половині дня тобі варто приділити увагу плануванню своїх подальших дій. Намагайся уникати помилок, припущених у минулому. У другій половині дня тобі доведеться виконати багато рутинної роботи. Не варто розраховувати на випадок, роби все сумлінно. Вільний час присвяти спілкуванню з близькими.

 

 

К о з е р і г (22.12 - 20.01) – сьогодні сприятливий день для вирішення будь-яких юридичних питань. Тобі слід докласти більше старань, щоб досягти потрібного результату. Партнери допоможуть вирішити фінансову ситуацію. У другій половині дня ти отримаєш протекцію впливової особи. Намагайся використовувати свій шанс сповна.

 

 

В о д о л і й (21.01 - 18.02) – цей день принесе гарні звістки, які підштовхнуть тебе до правильних кроків. Колеги можуть перешкодити досягненню наміченого плану. Не варто ні з ким ділитися своїми ідеями​​. У другій половині дня можуть виникнути проблеми у спілкуванні з керівництвом. Спробуй абстрагуватися і зайнятися потрібними справами.

 

 

Р и б и (19.02 - 20.03) – сьогодні ти зможеш отримати прихильне рішення з боку свого керівництва. Слід зібрати команду однодумців, щоб поліпшити свої результати. У другій половині дня ти отримаєш провокаційну інформацію про партнерів. Не варто приймати однозначних рішень, краще утриматися від дій. Увечері намагайся уникати  спілкування з незнайомцями.

 

 

 

Дозвілля

„Распутін”

„Гра Ендера”

„Мачете вбиває”

„Тор & Тор 2: Царство темряви”

„Мінлива хмарність, часом фрикадельки 2”

 

 

 

 

„Гра Ендера”

„Тор & Тор 2: Царство темряви”

„Мачете вбиває”

„Гірко!”

„Мінлива хмарність, часом фрикадельки 2”

 

 

Сальвадор Далі, арт кав`ярня  - Фотовиставка Романа Разночинцева «В країні Ворона»

Драмтеатр – „Концерт Ані Лорак”

Конференц-зал готелю "Мир" - «Мальована історія» Братів Капранових”