У Києві вже почали встановлювати головну ялинку країни. Натомість до Рівного новорічну красуню планують привезти лише за місяць, втім підготовку до свят у місті вже розпочали. Одними з перших про незабутні свята подбали митці Рівного. Так відомий фото-майстер Олександр Харват знову організовує новорічний проект "Різдвяне диво", до участі в якому вже запрошує і дітей і меценатів.

Новорічний фотопроект "Різдвяне диво" у Рівному влаштовують вже втретє. Його організатор фотограф Олександр Харват впевнений, подібними заходами підтримує фотографічний імідж Рівного.

Самі діти від проекту в захваті. Маленькій Юліані приємно згадувати минулорічну фотосесію.

Пам'ятає свої новорічні фотографії та костюми Олександр Харват. Каже, такі спогади - найтепліші, незважаючи на зимовий антураж.

Трирічна Даринка на новий рік планує бути Снігуронькою. Її мама Ірина вже хоче закарбувати цей образ доньки у світлинах.

Цього року конкурс буде дуже цікавим, обіцяє Олександр Харват. Окрім казкової фотосесії відбудеться костюмований бал із подарунками та зустріччю з Дідом Морозом у рівненському театрі ляльок. Втім, щоб зробити його масштабнішим організатори запрошують до співпраці меценатів. Впевнені, їх допомога зробить новорічно-різдвяне свято по-справжньому доступним та захоплюючим для рівненської малечі.