"Чоботи, чоботи ви мої, наробили клопоту ви мені". Саме новими чобітьми не встигла натішитись рівнянка Вікторія. Уже в перший день, коли вона його взула, центральний шов чобітка розійшовся.

Увесь свій аванс рівнянка Вікторія витратила ось на ці зимові чобітки. Обновка обійшлася в 730 гривень. Та у перший же день, коли чоботи взула, ті порвались.

Вікторія пішла на базар, продавець була категорична - грошей не повертатиме, чоботи може зашити. Жінка вирушила в інспекцію з захисту прав споживачів. Там пояснили - оскільки чеку немає, допомогти можуть лише влаштувавши продавцеві перевірку. Якщо звісно київське керівництво дозволить...Скарги на неякісне взуття для інспекторів - щоденна справа.

Відстояти права значно легше, якщо таки добитися документа про покупку. Інспектори кажуть, чек потрібно вимагати навіть на базарі.

Вікторія вирішила не чекати "добра" на перевірку з Києва. Звернулась до нас. Після візиту знімальної групи на базар, жінці таки повернули гроші за чоботи. Щоб вирішувати проблеми без телекамери, варто вивчити свої споживацькі права і продемонструвати знання продавцям.