Всесвітній день географічних інформаційних систем (Всесвітній день ГІС)

Іменини святкують:  Маркіян


Символ - Серце. День любові та кохання. Покращується інтуїція. Можуть снитися віщі сни.

Не можна проявляти жалість та заздрість. Рекомендується усамітнення та роздуми. Один з найкращих днів для медитації.

Цього дня протипоказані м`ясо та інша "груба" їжа, а також нікотин і алкоголь. Голодувати не рекомендується.

Потрібно зменшити навантаження на серце.

В спорті складні фізичні вправи краще не робити. Корисний масаж.

В бізнесі день вдалий хіба для спонсорства, усі інші операції будуть даватися дуже важко.

Стригти волосся не можна.


 


 

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – сьогодні слід зберігати прекрасний настрій. Тобі не варто ображатися на тих людей, які тебе критикують. У другій половині дня спробуй обговорити свої наміри з керівником. Тобі потрібно більше спілкуватися з новими людьми, щоб досягти цілей. Увечері старайся уникати сцен і конфліктів.


 


 

Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) – у першій половині дня тобі слід зайнятися плануванням важливих справ. Варто знайти час для наведення порядку на робочому місці. У другій половині дня поговори з керівником про отримання додаткових повноважень. Проявивши наполегливість і завзятість, ти досягнеш гарних результатів.

.


 

Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – сьогодні тобі варто зайнятися плануванням та підготовкою важливих дій. У другій половині дня тобі доведеться виступити миротворцем у конфлікті колег. Не варто приймати чиюсь сторону, краще вияви розсудливість і мудрість. Увечері старайся відмовитися від уживання алкоголю і збуджуючих напоїв.


 


 

Р а к (22.06 - 22.07) – цей день принесе вигідні ділові контакти і зв'язки. Відновлення стосунків зі старими партнерами принесе користь і прибуток. У другій половині дня твої опоненти можуть спровокувати конфлікт. Намагайся проявити стриманість у розмові та ухилитися від суперечок. Вільний час присвяти освоєнню корисної інформації.


 


 

Л е в (23.07 - 23.08) – сьогодні тобі доведеться розбиратися в причинах виниклих проблем. Ти виявиш прихованого ворога в своєму оточенні. У другій половині дня не варто говорити з керівником і висувати вимоги. Твої колеги можуть відмовити в підтримці. Вільний час присвяти фізичному розслабленню і отриманню приємних емоцій.


 


 

Д і в а (24.08 - 23.09) – у першій половині дня тобі варто зайнятися аналізом своїх дій, які принесли втрати. Приділи більше уваги отриманій інформації. Тобі потрібна порада більш досвідченого фахівця, щоб розібратися в ситуації. У другій половині дня слід остерігатися авантюрних людей. Підписуючи документи, будь уважніше і обережніше.


 


 

Т е р е з и (24.09 - 23.10) – цей день є результативним для вирішення фінансових питань. Тобі варто проявити більше зусиль, щоб отримати потрібний результат. У другій половині дня варто знайти час для вирішення сімейних питань. Твої партнери можуть пред'явити претензії. Усунути розбіжності допоможе порада керівника.


 


 

С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – день успішний для фахівців у галузі продажів і фінансистів. Твої ідеї сподобаються впливовій особі, яка стане твоїм покровителем. У другій половині дня намагайся не кидати розпочаті справи. Можливо,  доведеться затриматися на роботі. Увечері на тебе чекає великий прибуток, який дуже порадує.


 


 

С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – у першій половині дня тобі доведеться боротися з виниклими складнощами. Не варто панікувати і приймати поспішні рішення. Відпусти проблеми і займися монотонною роботою. У другій половині дня ти отримаєш несподівану допомогу. Вільний час присвяти сімейним клопотам та благоустрою житла.


 


 

К о з е р і г (22.12 - 20.01) – у першій половині дня доведеться вирішувати бюрократичні питання. Звернись до людини з минулого, щоб прискорити процес. У другій половині ти отримаєш великий прибуток. Намагайся раціонально інвестувати отримані кошти. Вільний час присвяти своїй зовнішності, - стрижка в цей день принесе позитивні зміни.


 


 

В о д о л і й (21.01 - 18.02) – цей день внесе ряд складнощів у твій звичний розпорядок. Намагайся не накопичувати рутинну роботу, щоб не було проблем. У другій половині дня не завадить поговорити з керівником про виниклі складнощі. Вирішення фінансового питання залежить від твоєї винахідливості. Увечері постарайся раніше лягти спати.


 


 

Р и б и (19.02 - 20.03) – вранці твій настрій може спровокувати сімейний конфлікт.  Потрібно сконцентруватися на роботі, щоб виконати план. У другій половині дня нові партнери можуть відмовитися від виконання своїх зобов'язань. Звернись за підтримкою до свого професійного наставника. Увечері буде корисно прогулятися на свіжому повітрі.


 


 


 

Дозвілля

„Астрал: Частина 2”

„Радник”

„Тіні незабутих предків”

„Гра Ендера”

„Тор & Тор 2: Царство темряви”

„Гірко!”


 


 


 

„Гра Ендера”

„Тор & Тор 2: Царство темряви”

„Мачете вбиває”

„Гірко!”

„Мінлива хмарність, часом фрикадельки 2”


 


 

Сальвадор Далі, арт кав`ярня  - Фотовиставка Романа Разночинцева «В країні Ворона»

Євро-Арт  - Живописна лірика Олександра Сташука

Лагуна, нічний клуб – „Dj Joy”

Екватор, ТРЦ - VI Міжнародний турнір з художньої гімнастики «Золота осінь - 2013»

GONZO, кіноклуб -  „Чорна Кішка , Білий Кіт”

Екватор, ТРЦ - Диско на льоду з Олексієм Дурнєвим