Повісять на стіну і пишатимуться. Студенти Рівного отримали почесні грамоти з рук міського голови. За особливі результати у науково-дослідницькій, творчо-мистецькій, спортивно-масовій та громадській роботах відзначили 15 кращих спудеїв з різних навчальних закладів. Олександр Туз повернувся з події без грамоти, зате з сюжетом.

Студентка третього курсу МЕГУ імені академіка Степана Дем'янчука Юлія Радченя почесну грамоту від міського голови отримує вперше. Дівчина не може стримати емоцій від радості і переконує, нагороду заслужила своєю важкою працею в університеті.

Окрім власне самих почесних грамот, 15 студентів міста отримали і по збірці вибраних творів Івана Франка. Міський голова Рівного запевнив студентів, що успішним бути модно. Та попросив вибачення за перенесення зустрічі, оскільки вона мала відбутися ще минулої п'ятниці.

Студентів, які отримали грамоти обирала спеціальна комісія. Основні критерії - це успіхи у навчанні та особливі результати у науково-дослідницькій, творчо-мистецькій, спортивно-масовій та громадській роботах.