Всесвітній день туалету

День працівників гідрометеорологічної служби України

День працівника скляної промисловості


 

Іменини святкують:  Варлам, Герман, Лука, Павло


Символ дня - "Голуб". Дуже гарний, світлий і гармонійний день, тому не потрібно вносити будь-яку дисгармонію в навколишню енергетику (кричати, говорити нецензурні слова і т.п.).

Це -  день чистоти. Добре цього дня наводити чистоту вдома та на роботі. Сприятливо проводити очищувальні процедури. Причому, як для організму, так і для думок.

Гарний день для творчих людей - можуть спасти на думку гарні ідеї. Сприятливий для поїздок і подорожей.

Стрижка волосся може притягти зраду, у результаті якої стан вашого здоров'я значно погіршиться.

Можна починати нові справи.

В цей день потрібно утриматись від сексуальних контактів і не вживати грубу тваринну їжу.




 

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – цей день буде спокійним і принесе гарні новини. Твої колеги допоможуть розібратися з виконанням накопиченої роботи. У другій половині дня ти зможеш досягти схвалення своїх ідей у керівника. Вільний час варто присвятити догляду за будинком та виконанню обіцянок.




 

Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) – Цілком можливо, що у твоєму оточенні є особа, яка перешкоджає твоєму успіху. У другій половині дня ти зможеш отримати потрібне рішення від впливової особи. Не звертай уваги на критику керівника. Ти зможеш вирішити це питання, якщо розраховуватимеш лише на свої сили.




 

Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – день принесе складнощі та дрібні негаразди. Колеги можуть вороже поставитися до твоїх досягнень. Намагайся вирішити конфліктну ситуацію спокоєм і поблажливим ставленням. У другій половині дня ти отримаєш важливу інформацію, яка принесе гроші. Вільний час присвяти плануванню своїх кар'єрних досягнень.




 

Р а к (22.06 - 22.07) – у першій половині дня твої партнери можуть відмовитися від виконання своїх зобов'язань. Тобі доведеться докласти зусиль, щоб вирішити ситуацію. У другій половині дня ти отримаєш прибуток від нового починання. Намагайся знайти однодумців у своєму колі. Вільний час присвяти спілкуванню зі своїми старими друзями.




Л е в (23.07 - 23.08) – сьогодні ти зможеш подолати фінансові труднощі, які тебе обтяжували. Колеги ухвалять рішення про підтримку твоїх починань. Доведеться поговорити з опонентами про примирення. Об'єднавши зусилля, ти зможеш набагато швидше досягти мети. Увечері слід обмежити спілкування з людьми, які тебе засмучують.




 

Д і в а (24.08 - 23.09) – у першій половині дня твої партнери можуть зробити додаткову пропозицію. Не варто ризикувати і піддаватися впливу чужої думки. Тобі слід самостійно розібратися в ситуації і перевірити всі факти. У другій половині дня уникай спілкування зі своїми опонентами. Намагайся зберегти спокій, уникаючи провокування конфлікту.




 

Т е р е з и (24.09 - 23.10) – сьогодні можуть виникнути проблеми у спілкуванні з керівництвом. Не варто боротися за справедливість, прийми ситуацію, як є. Потрібно пережити критичний момент і продовжити виконання робочих обов'язків. Стережись участі в плітках та інтригах. Увечері слід подбати про родичів літнього віку. 




 

С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – цей день принесе гарні результати тим, хто планує розпочати нову справу. Не варто нікуди поспішати, нехай все йде як іде. У другій половині дня ти отримаєш схвалення з боку керівництва. Твої можливості збільшаться і ти зможеш досягти успіху. Увечері піди в гості до старих друзів, щоб отримати приємні емоції.




 

С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – у першій половині дня можуть виникнути проблеми в роботі. Тобі варто звернутися по допомогу до керівника. Намагайся уникати провокаційних дій з боку недоброзичливців. У другій половині дня доведеться виконати свої зобов'язання перед колегами. Рутинна робота може викликати втому.




 

К о з е р і г (22.12 - 20.01) – цей день підходить для змін і нових дій. Тобі варто звернутися за порадою до досвідченого фахівця. У другій половині дня керівник дасть можливість додаткового заробітку. Спробуй використовувати старі ділові контакти, щоб досягти найкращого результату. Увечері спробуй зняти втому за допомогою масажу.

 


 

В о д о л і й (21.01 - 18.02) – у першій половині дня ти отримаєш важливу інформацію. Тобі потрібно об'єднати свої сили з колегами, щоб отримати результат. У другій половині дня ти зіткнешся з проблемою, пов'язаною з документацією. Звернись по допомогу до фахівця, щоб вийти зі скрутного становища. Увечері варто уникати гучних місць.





 

Р и б и (19.02 - 20.03) – добре відправитися в поїздку, оскільки це може принести вигоду. У коханні в жінок можлива невелика особиста втрата, також зірки не рекомендують витрачати час на пошуки нового романтичного знайомства. Може виникнути чудова нагода у фінансовому питанні.  Не варто давати обіцянок, які ти не зможеш виконати.





 

Дозвілля

„Астрал: Частина 2”

„Радник”

„Тіні незабутих предків”

„Гра Ендера”

„Тор & Тор 2: Царство темряви”

„Гірко!”




 

„Starперці”

 „Астрал 2”

„Тіні незабутих предків

„Гра Ендера”

„Тор & Тор 2: Царство темряви”

„Мачете вбиває”

„Гірко!”

„Хмарно, можливі опади: Помста ГМО / Мінлива хмарність, часом фрикадельки 2”


 




 

Сальвадор Далі, арт кав`ярня  - Фотовиставка Романа Разночинцева «В країні Ворона»

Євро-Арт  - Живописна лірика Олександра Сташука

Рівне нський міський Палац культури - Концерт „Дюк тайм”

Сонях, театр - Вистава "Чорне Сонце"

Драмтеатр – „Моя дружина ... , або Як повернути чоловіка”