Сьогодні, 19 листопада, при виконанні земляних робіт по вулиці Кн. Володимира було аварійно пошкоджено кабель 10 кВ. Під час аварії без електропостачання залишилась частина Рівного.

Як повідомили у ПАТ «Рівне обленерго», несанкціоновані земляні роботи могли також привести до ураження електричним струмом.

Бригади ПАТ “ Рівне обленерго” в стислі терміни здійснили відновлюванні роботи для надання електропостачання.

Наразі проводиться перевірка, з якою метою та ким проводились дані роботи. ПАТ “ Рівне обленерго” вкотре звертається до фізичних та юридичних осіб з проханням дотримуватись встановленого законом порядку проведення земляних робіт: Для проведення земляних робіт необхідно подавати заяву в Управління житлово-комунального господарства міської ради, яке узгоджує це питання зі всіма зацікавленими підприємствами, що надають послуги електро-, газо-, водопостачання, зв'язку та інші. Представники ПАТ «Рівне обленерго» прибувши на місце виконання земляних робіт повинні провести інструктаж та надати дозвіл на проведення робіт. Необхідно суворо дотримуватись правил ведення земляних робіт поблизу кабелів та правил охорони високовольтних ліній електропередач.