Сьогодні, 20 листопада, підприємством «Рівненасінняовоч» при виконанні земляних робіт було аварійно пошкоджено кабель 10 кВ.

Під час аварії з 10-30 без електропостачання залишилась частина м. Рівне , район Ювілейний. Бригади ПАТ “ Рівне обленерго” за годину відновили електропостачання. Нагадаємо, лише вчора, 19 листопада, у частині Рівного зникло світло через несанкціоновані земляні роботи.

ПАТ “Рівне обленерго” вкотре звертається до фізичних та юридичних осіб з проханням дотримуватись встановленого законом порядку проведення земляних робіт. Несанкціоновані земляні роботи могли також привести до ураження електричним струмом!

Довідково Для проведення земляних робіт необхідно подавати заяву в Управління житлово-комунального господарства міської ради, яке узгоджує це питання зі всіма зацікавленими підприємствами, що надають послуги електро-, газо-, водопостачання, зв'язку та інші. Представники ПАТ «Рівне обленерго» прибувши на місце виконання земляних робіт повинні провести інструктаж та надати дозвіл на проведення робіт. Необхідно суворо дотримуватись правил ведення земляних робіт поблизу кабелів та правил охорони високовольтних ліній електропередач.