Замість дороги - багнюка. І це не в лісі чи біля села, а в обласному центрі. Жителі багатоповерхівок на вулиці Мельника уже п'ятий рік місять болото, у яке перетворили комунальники доріжку на прибудинковій території на Мельника 20. Після ремонту тепломережі благоустрій так і не зробили. Рівняни обурені, що і цьогоріч до морозів лад тут не наведуть.

Танцювали, танцювали і не вклонились. Під час ремонту тепломережі біля будинку № 20, що на вулиці Мельника, робітники зруйнували асфальт на доріжках, роботу зробили, а благоустрій - забули. Мешканці будинку запевняють, жахіття триває з 2008 року. Копали тут не раз, але жодного не прибрали за собою.

Ремонтні роботи на Мельника 20 проводило комунальне підприємство "Теплотрансервіс", яке станом на сьогоднішній день перестало надавати послуги рівнянам. Нині тепломережі вже на балансі "Рівне теплоенерго". Тут запевняють, все відремонтують, коли дороблять почате попередниками.

А людям залишається тільки одне, чекати поки у тепловиків з'являться кошти на основні роботи. Тільки після цього можна чекати і на благоустрій території.