Жодна хороша справа не повинна лишитися безоплатною. Так вирішили костопільські депутати. З легкої руки 23 чоловік виділять кошти з бюджету на утримання, капітальний та ямковий ремонт щойнозбудованої вулиці. Асфальтівку до власної фірми та об'їздної траси проклав приватний підприємець. У списку ж вулиць Костополя, які потребують ремонтів, кілька десятків назв. Однак, там не живуть благодійники, отож громадянам доведеться зачекати.

Звичайна Костопільська вулиця. Звичайні люди, які десятки рОків ходять болотом і чекають на асфальт. Минулоріч дорожники навіть насипали на провулку Донецькому щебінь, трохи порівняли ями. Однак роботи так і не завершили.

А це незвичайна вулиця. Тут не мешкають люди, проте знаходиться приватне підприємство. Керівник - депутат Костопільської райради - нібито за власні кошти зробив хорошу справу - проклав дорогу. Тепер великогабаритні авто підприємця не місять багно. І нині цей костопільчанин має шанси отримати гроші з бюджету.

За позитивне рішення профінансувати утримання та капітальний ремонт дорожнього покриття проголосували депутати Костопільської міської ради. У списку і вулиця Пилипа Орлика. Мер районного центру каже, що підтримує усіх підприємців, які допомагають місту.

Але коментувати саме цю ситуацію відмовляється.

Депутат Костопільської міської ради Андрій Толочик обурюється, що нова вулиця внесена у список таких, що конче потребують ремонту. У такий спосіб влада хоче повернути гроші

Останні кілька днів у Костополі активно асфальтують вулиці. З обласного бюджету райцентру обіцяні субвенції у кілька мільйонів гривень. Хто прослідкує за цільовим використанням коштів?