Міжнародний день боротьби за ліквідацію насильства над жінками

Іменини святкують:  Іван


 

День мудрості, отримання нових знань та одержання на їхній основі практичних результатів.

У цей день добре ділитися досвідом, передавати свої знання. Дуже корисно зайнятися самоосвітою.

Не варто починати нові справи або відправлятися у подорожі. Не слід допускати фізичних й емоційних перевантажень.

Це день щедрості й турботи по відношенню до дітей.

Для бізнесу дуже вдалий день.

Дозволяється добре попоїсти – шкоди не буде. Це єдиний день у всьому місячному циклі, коли вживання солодкого бажано і всіляко вітається.

Сприятливий для будь-якого ворожіння.

Cтрижка залучить до вас можливість придбання статків, але може сприяти набору зайвої ваги.






 

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – cьогодні намагайся не затримуватися і попереджати про свої запізнення. Цілий день тебе переслідуватимуть дрібні перешкоди і складні ситуації. Тобі потрібно сконцентруватися на виконанні роботи і не звертати уваги на оточуючі подразники. Увечері постарайся розслабитися і раніше лягти спати.




 

Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) – день буде насичений різноманітними контактами і зустрічами. Варто приділити більше уваги своїй зовнішності. Намагайся використовувати особисту чарівність, щоб отримати потрібний результат. Можливо, доведеться поборотися з діями конкурентів. Намагайся не посилювати конфлікт і знайди мирні шляхи вирішення проблеми.




 

Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – цей день принесе складнощі і перешкоди в нових починаннях. Тобі слід спочатку навести порядок у справах, а потім братися за нові кроки. У другій половині дня колеги можуть розв'язати конфлікт. Намагайся стримувати себе і не реагувати на образливі слова. Увечері слід вирушити по магазинах і зняти напругу.




 

Р а к (22.06 - 22.07) – день буде ефективний для вирішення фінансових питань та розробки стратегії дій. Покладайся на свій професійний досвід та інтуїцію. У другій половині дня старі партнери зможуть допомогти у вирішенні неприємної проблеми. Намагайся використовувати дружні зв'язки для вирішення ділових питань.




 

Л е в (23.07 - 23.08) – сьогодні тобі варто вжити профілактичних заходів боротьби з респіраторними захворюваннями. Одягайся тепло і будь обережніше з протягами. У другій половині дня керівник може висловити своє невдоволення твоїми діями. Не варто сперечатися, краще виправ свої помилки. Вільний час присвяти спілкуванню з друзями.




 

Д і в а (24.08 - 23.09) – на тебе чекають приємні і несподівані зміни на краще. Твої ідеї оцінить впливова особа і стане твоїм покровителем. У другій половині дня намагайся знайти можливість поговорити з керівництвом про премії. На тебе чекає фінансовий успіх, тому проявляй ініціативу. Увечері іди в гості і проведи час в приємній атмосфері.




 

Т е р е з и (24.09 - 23.10) – ти зможеш впоратися з усіма виниклими складнощами. Намагайся не втручатися в конфлікти між колегами. У другій половині дня ти отримаєш важливу інформацію про наміри своїх конкурентів. Дій швидко, щоб захиститися від можливих неприємностей. Увечері намагайся не перевтомлюватися і відмовся від вживання алкоголю.




 

С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – у першій половині дня тобі варто звернути увагу на поведінку своїх конкурентів. Використовуй успішні кроки інших людей, щоб отримати більше прибутку. У другій половині дня на тебе чекає дуже вигідна пропозиція. Довгострокове партнерство буде результативним, якщо ти покажеш матеріальну вигоду партнерам.




 

С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – цей день принесе гарні результати фахівцям у сфері юриспруденції. Намагайся розраховувати тільки на свої сили і професіоналізм. Не варто прислухатися до думки більшості колег. У другій половині дня керівник оцінить твої заслуги і досягнення. Увечері намагайся не вступати в конфронтацію з родичами.




 

К о з е р і г (22.12 - 20.01) – цей день принесе приємні враження від спілкування з цікавими особами. У другій половині дня ти отримаєш несподіваний прибуток. Використовуй вдалий момент, щоб розпочати власний фінансовий розвиток. Увечері постарайся відволіктися від проблем і подумати про приємні перспективи.

 


 

В о д о л і й (21.01 - 18.02) – день буде непростим і принесе складнощі у спілкуванні з колегами. Твої недоліки може виявити керівник і позбавити премії. У другій половині дня спробуй знайти компроміс з опонентами. Тобі потрібна підтримка серед оточення, щоб впоратися з усіма складнощами. Вільний час присвяти спілкуванню з коханою людиною.



 


 

Р и б и (19.02 - 20.03) – у першій половині дня твої партнери можуть створити додаткові перешкоди в роботі. Намагайся уникати спілкування з людьми, які вороже налаштовані. У другій половині дня твої дії можуть привернути увагу керівника. Відстоюй свою правоту будь-якими доступними способами. Вільний час варто присвятити спілкуванню з друзями.





 

Дозвілля

„Пригоди Мишеняти”

„Голодні ігри: У вогні”

„Астрал: Частина 2”

„Радник”

„Тіні незабутих предків”





 

„Starперці”

 „Астрал 2”

„Тіні незабутих предків

„Гра Ендера”

„Тор & Тор 2: Царство темряви”

„Гірко!”

„Хмарно, можливі опади: Помста ГМО / Мінлива хмарність, часом фрикадельки 2”





Сальвадор Далі, арт кав`ярня  - Фотовиставка Романа Разночинцева «В країні Ворона»

Євро-Арт  - Живописна лірика Олександра Сташука