О 19:17 23 листопада на оперативно диспетчерську службу Головного управління Держслужби з НС за номером «101» надійшло повідомлення про пожежу в квартирі, що на 10 поверсі багатоповерхівки по вул.Дубенській,44 міста Рівне. Вже за декілька хвилин до місця виклику прибули два відділення вогнеборців Державної пожежно-рятувальної частини №2, пожежна автодрабина та оперативно-координаційний центр Головного управління Держслужби.

На місці, рятувальники встановили, що пожежу підручними засобами було ліквідовано мешканцями будинку. Разом з тим, стало відомо, що в квартирі знаходиться господар тому бійці Держслужби з НС відразу ж приступили до пошуку чоловіка.

31-річного господаря квартири Романа рятувальники виявили в одній із кімнат квартири, котрому на жаль допомога вже була непотрібна. Чоловік загинув від отруєння продуктами горіння.

Як з’ясувалося пізніше, загиблий ніде не працював, проживав один, зі слів сусідів зловживав спиртним та палив цигарки в помешканні. Найймовірніше саме така недбалість й коштувала йому життя. Наразі всі обставини даної трагедії з’ясовує слідчо-оперативна група міліції та фахівців Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Внаслідок пожежі вогнем було знищено диван на кухні квартири, пошкоджено речі домашнього вжитку на кухні, оздоблення стін і стелі, дерев’яну підлогу та пластикове вікно.

Шановні громадяни! Головне управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Рівне нській області вкотре нагадує вам про необхідність суворого дотримання правил пожежної безпеки. А особливо закликає вас не палити у ліжку та у нетверезому стані. Адже відверте нехтування правилами пожежної безпеки та зловживання спиртними напоями найчастіше за все призводить до виникнення пожежі.

Будьте уважними при поводженні з вогнем! Не паліть у стані алкогольного сп'яніння! Не паліть поблизу легкозаймистих і горючих рідин! Не кидайте сірники, і недопалки де завгодно, а також зберігайте сірники, запальнички, сигарети в недоступному для дітей і літніх людей місці, закликає ГУ ДСНС України у Рівне нській області

pic

pic

pic