Дитяча програма ”Небесна колискова” вже організувала подвійне свято для дітей, приурочене до Міжнародного дня захисту дітей і запрошує всіх 21 червня на свято до "Екватора".

31 травня, незважаючи на дощову погоду, дітки, котрі прийшли у зоопарк, мали можливість подивитися виставу від театру “Диво”, яку подарувала їм ”Небесна колискова”.

Дітки, котрі приїхали з дитячого будинку, отримали подарунки від програми ”Небесна колискова” та мандрівку по зоопарку.

7 червня ”Небесна колискова” організувала для дітей грандіозне тригодинне дитяче шоу під назвою ”Диво-Країна мрій” у зоопарку. Казкові герої програми танцювали, співали, організовували конкурси. І дорослі, і діти і справді на мить потрапили до “Країни мрій”. Казкові герої – Пітер Пен, Венді, Пірат Джек Горобець, Шапокляк, Пеппі Довга Панчоха, Королева країни мрій та маленькі феї дозволили на мить зануритися у справжню казку. І дорослі, і малі відвідали чимало країн, де їх радісно зустрічали: сама цариця Клеопатра, Дівчина Фламенко. Усі на мить потрапили на фантастичний Бразильський карнавал та до самого серця Китаю, а неперевершена Циганка напророчила усім присутнім гарний настрій та щасливу долю. “Небесна колискова” хотіла тим самим показати, що ”Диво-Країна мрій” існує, хоч на карті вона не зазначена, але вона є у наших серцях, у наших мріях, у спогадах про дитинство. Для усіх працювала казкова майстерня, де можна було виготовити для себе карнавальний костюм з підручних матеріалів майстерні, дітки отрмали величезне задоволення від боді-арту. На їхніх щічках, руках, раптом з’являлися квіти, сонечко, звірятка, вони занурилися ватмосферу дитинства та любові.

“День дитинства” від програми ”Небесна колискова” продовжить свою неповторну казку в ТРЦ ”Екватор” 21 червня о 16:00. Запрошуємо Вас, дітки! Можливо, завтра саме ви для усіх дітей нашої країни розкажете свою казку.