Нагадаємо, вчора ((http://rivne1.tv/news/28492)("Спринтер" з спортсменами з Волині потрапив в ДТП на Рівненщині [+ ФОТО])).

Учора, близько 17:50 год. на автодорозі "Устилуг – Луцьк – Рівне ", водій автобуса "MERCEDES-BENZ SPRINTER", 49-річний лучанин Олексій, рухаючись зі сторони м. Луцьк в напрямку м. Рівне , допустив зіткнення з автомобілем "MAN TGA 26.430", під керуванням 49-річного рівнянина Сергія, який рухався попереду в попутному напрямку.

Внаслідок ДТП водій автобуса від отриманих тілесних ушкоджень помер на місці пригоди, дев'ятеро пасажирів автобуса "MERCEDES-BENZ SPRINTER" з травмами різного ступеню важкості потрапили до Рівне нської ЦМЛ.

Так, у лікарні зараз пасажир автобуса Роман 1997 р.н., житель Волинської області, м. К-Каширський, який отримав закриту черепно-мозкову травму, закриту травму грудної клітки, госпіталізований в травматологічне відділення ЦМЛ м. Рівне .

Олександр, 1985 р.н., житель м. Луцьк, з політравмою госпіталізований в реанімаційне відділення ЦМЛ м. Рівне . Туди ж з політравмами потрапили Вадим, 1995 р.н., житель м. Луцьк та Дмитро, 1982 р.н., житель м. Луцьк.

У нейрохірургічне відділення Рівне нської ЦМЛ з переломами, забоями та струсами головного мозку госпіталізовані лучани Ілля 1994 р.н., Сергій 1994 р.н. та Юрій 1994 р.н., житель м.Херсон.

Пасажир автобуса "MERCEDES-BENZ SPRINTER" Ф. Василь 1994 р.н., житель м. Чернівці, з осадженням колін направлений в травмпункт ЦМЛ м. Рівне , а громадянин Греції П. Юрумідіс 1994 р.н., житель м.Київ, з забоєм колінних суглобів госпіталізований в травматологічне відділення ЦМЛ м. Рівне , повідомляє прес- служба ВДАІ в рівненській області.