День домашніх тварин

Міжнародний день захисту інформації


 

Символи дня — Тризубець. День зв'язаний зі стихією води, тому корисно перебувати біля водойм, купання, але за умови, якщо вода досить тепла.

День знаходження свого "я", свого духовного і життєвого шляху, закріплення досягнень. Добре в цей день активно займатися рішенням соціальних справ і питань. День сміливих проектів, колективних справ і допомоги іншим людям. У цей день можуть здійснюватися найбільш химерні плани й проекти.

В цей день рекомендується трохи більше поспати. Корисні будуть очищувальні вправи та процедури.

У плані бізнесу даний період сприятливий тільки для доброчинності, все ж таки решта операцій з грошовими знаками приречена на невдачу.

Так само,  як і в минулий день, стрижка сьогодні буде притягувати до вас радість і щастя.




 

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – у першій половині дня тобі доведеться допомогти родичам. Не варто давати порад, спираючись на особистий досвід. У другій половині дня приділи увагу своїй зовнішності. Тобі потрібно переглянути свій гардероб і позбутися сірих і темних речей. Увечері вирушай у гості разом із коханою людиною.




 

Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) – у першій половині дня тобі варто приділити увагу господарським закупівлям і придбанням. Подбай про чистоту і затишок на кухні, додавши нові предмети декору. У другій половині дня тобі варто зайнятися шопінгом і вибрати новорічні подарунки. Твій партнер потребує поради, зверни на це увагу.




 

Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – сьогодні тобі варто відмовитися від важкої фізичної роботи. Займися інтер'єром та доглядом за квітами. У другій половині дня може виникнути конфлікт на ґрунті ревнощів. Не варто провокувати партнера і посилювати розбрат. Увечері приготуй романтичну вечерю і зроби крок до примирення.




 

Р а к (22.06 - 22.07) – вранці можуть виникнути складнощі, пов'язані з несправностями техніки. Не намагайся усунути поломку самостійно, використовуй допомогу фахівців. У другій половині дня тобі доведеться зайнятися прибиранням наведенням порядку. Намагайся залучити на допомогу близьких. Увечері піди на концерт або в театр.




Л е в (23.07 - 23.08) – у першій половині дня можуть виникнути складнощі у спілкуванні з партнером. Намагайся не згадувати минулих образ, це може ускладнити ситуацію. У другій половині дня тобі варто зайнятися своєю зовнішністю. Спробуй змінити свій образ. Увечері зустрінься зі старими друзями і повеселіться разом.




 

Д і в а (24.08 - 23.09) – цей день варто провести в спокійній і усамітненій обстановці. Виспись добре і займися тим, що приносить тобі задоволення. У другій половині дня на тебе чекає гарна звістка від старого друга. Тобі потрібно розвіятися і сходити в театр або на виставку. Увечері приділи увагу коханій людині і приготуй сюрприз.




Т е р е з и (24.09 - 23.10) – цей день буде складним і емоційно нестабільним. Тобі не варто занурюватися в неприємні спогади і депресію. Вирушай на прогулянку і усамітнися, щоб заспокоїтися. У другій половині дня може виникнути конфліктна ситуація з родичами. Тобі потрібно отримати приємні емоції, щоб забути про проблеми.




 

С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – цей день принесе багато яскравих вражень і позитивних емоцій. Тобі не варто нічого планувати, просто довіряй обставинам і випадковостям. У другій половині дня на тебе чекає приємна зустріч зі старим другом. Покупки будуть вдалими і довго прослужать. Увечері вирушай у цікаве місце, щоб повеселитися.




 

С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – вранці постарайся не провокувати сімейних сварок. Твій партнер потребує ніжності та уваги. Постарайся зайнятися тим, що заспокоює нервову систему. У другій половині дня не варто вирушати в галасливі місця масового скупчення людей. Увечері збери близьких за великим столом і організуй сімейну вечерю.




К о з е р і г (22.12 - 20.01) – у першій половині дня на тебе чекають гарні новини від друзів. Тобі доведеться виконати кілька робочих завдань. Твої зусилля у вихідний будуть винагороджені фінансово. У другій половині дня варто зайнятися вирішенням господарських питань. Увечері вирушай куди-небудь розвіятися і отримати яскраві враження. 



 

В о д о л і й (21.01 - 18.02) – сьогодні тобі варто зайнятися господарством і навести порядок у підсобних приміщеннях. Зміни інтер'єр і обнови кухонний посуд і столові прибори. Розпочавши дієту і очистку організму, ти отримаєш гарний результат. Увечері можна розслабитися за допомогою масажу та водних процедур.




 

Р и б и (19.02 - 20.03) – цей день краще провести вдома та уникати контакту з неприємними для тебе особами. Займися господарськими справами і викинь зламані речі. У другій половині дня можуть виникнути конфліктні ситуації з родичами старшого покоління. Будь терпиміше і постався до критики поблажливо.







 

Дозвілля

„Капітан Філліпс”

 „Татусь з доставкою”

„Останній рубіж”, „Керрі”

„Пригоди Мишеняти”

„Голодні ігри: У вогні”

„Радник”






 

„Дім, як лінія фронту / Останній рубіж”

„Кур'єр з раю”

„Керрі”

„Голодні ігри: У вогні”

„Капiтан Фiлiпс”

„Тіні незабутих предків”

„Хмарно, можливі опади: Помста ГМО / Мінлива хмарність, часом фрикадельки 2”


 




 

Сальвадор Далі, арт кав`ярня  - виставка  „Жага колекціонування”

Євро-Арт  - Живописна лірика Олександра Сташука

Євро-Арт, галерея європейського живопису - Вечірка "Ковток стилю"

Драмтеатр – “Тіні забутих предків”

Театр ляльок -  "Алі-Баба і розбійники”" (мюзикл для дорослих і дітей)

Мармелад, коктейль-бар – „Конец лета - San Jack – Stark”

Лагуна, нічний клуб – „Disco марафон 80х 90х”

Сальвадор Далі, арт кав`ярня – „MAN-GUST”

Сонях, театр – „Тепер ти знову Бог”, Андрес Дуус