День працівників прокуратури України

День невролога

Всесвітній день боротьби зі СНІДом


 

Іменини святкують: Платон, Роман


 

Символ дня - Лотос. Дуже сприятливий і гармонійний день. День роботи з негативними емоціями.

День знаходження вищого сенсу життя, спонтанного розкриття всіх талантів і здібностей.

У цей день потрібно саджати корисні рослини й культивувати добрі думки, вони дадуть гарні сходи й плоди. Потрібно не оцінювати світ, а приймати таким, який він є.

Намагайтеся мати гарний настрій, володійте емоціями, займайтеся самоаналізом і саморозвитком. Той, хто в цей місячний день провокує конфлікти і лається, ризикує занедужати.

Сприятливий день для купівлі нерухомості або переїзду на нове місце проживання, для оволодіння новими знаннями й практичними уміннями. Гарний день для початку нових справ, у тому числі важливих і значимих. Небажано їздити на машині в темний час доби.

Корисний піст і короткострокове голодування, відвідування косметолога.

Гарний день для стрижки.





 

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – у першій половині дня ти зіткнешся з різноманітними перешкодами і труднощами. Підписання важливих документів може не відбутися. У другій половині дня варто обговорити свої ідеї з однодумцями. Увечері тобі слід приділити увагу профілактиці простудних захворювань.




 

Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) – цей день буде насичений великою кількістю нових зустрічей і контактів. Твій зовнішній вигляд має бути бездоганним, щоб справити гарне враження. У другій половині дня будь обережніше у своїх висловах. Твоя критика може спровокувати серйозний конфлікт. Вільний час присвяти вирішенню господарських питань.




 

Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – сьогодні тобі доведеться розбиратися з недоліками в роботі. Прояви старанність і дисциплінованість, не відкладай нічого на потім. У другій половині дня займися плануванням і аналізом інформації. Твої партнери можуть відмовитися від виконання своїх зобов'язань. Знайди спосіб, який дозволить уникнути конфлікту і розриву ділових стосунків.




 

Р а к (22.06 - 22.07) – вранці тобі варто звернути увагу на знаки Долі. Якщо щось не виходить з першого разу, не варто шукати інших способів. У другій половині дня твій керівник запропонує цікавий проект. Намагайся докласти всіх зусиль, щоб випередити своїх конкурентів. Увечері займися доглядом за волоссям.




Л е в (23.07 - 23.08) – вранці варто бути уважніше, існує ризик втрати цінних речей або документів. Твої колеги будуть вороже налаштовані, стережись інтриг. У другій половині дня тобі доведеться виконати прохання впливової особи. Не варто поширювати інформацію про свої дії. Вільний час присвяти спілкуванню з родичами старшого покоління.




 

Д і в а (24.08 - 23.09) – цей день буде вдалим для вкладень і нових починань. Твого професійного досвіду достатньо, щоб вийти на новий рівень. Поговори з керівником про додаткові привілеї. У другій половині дня на тебе чекає зустріч із впливовим меценатом. Вільний час присвяти освоєнню нових знань і навичок.




Т е р е з и (24.09 - 23.10) – вранці можуть виникнути складнощі, пов'язані з сімейними проблемами. Перенеси всі важливі справи на другу половину дня. Тобі слід сконцентруватися на виконанні своїх обов'язків. Не варто доводити свою правоту, уникай конфліктів. Вільний час присвяти спілкуванню з цікавими особами, які тебе радують.




 

С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – сьогодні ти зможеш вирішити важливі фінансові питання. На тебе чекає зустріч з особою, яка допоможе збільшити твій прибуток. У другій половині дня твої конкуренти запропонують вигідну угоду. Тобі варто порадитися з особою, якій ти довіряєш. Увечері знайди час, щоб зайнятися проблемами близьких.




 

С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – сьогодні тобі доведеться виступити миротворцем у конфліктній ситуації. Не варто спиратися на емоції. У другій половині дня можуть виникнути складнощі у спілкуванні з партнерами. Твої недоліки в роботі стануть відомі керівництву. Виконай усю роботу і наведи порядок у документації.




К о з е р і г (22.12 - 20.01) – сьогодні тобі потрібно більше уваги приділити побудові нових ділових стосунків. Твої старі партнери запропонують вигідну угоду. Намагайся впровадити в роботу нові технології та методики. Ти поліпшиш свій соціальний статус, якщо почнеш міняти коло спілкування. Увечері постарайся побути в усамітненому місці. 




 

В о д о л і й (21.01 - 18.02) – сьогодні на тебе чекає конфліктна ситуація в колективі. Твої колеги можуть втягнути тебе в інтригу, що підірве твій авторитет у майбутньому. У другій половині дня стережись обману і неправдивої інформації. Тобі не варто підписувати документи і починати фінансові операції.




 

Р и б и (19.02 - 20.03) – сьогодні ти будеш в центрі уваги протилежної статі. Використовуй ситуацію собі на благо, щоб отримати потрібне рішення. У другій половині дня ти отримаєш гарну звістку від старих партнерів. Проявивши наполегливість, ти зможеш відновити вигідний діловий союз. Вільний час проведи з коханою людиною.








 

Дозвілля

„Капітан Філліпс”

 „Татусь з доставкою”

„Останній рубіж”, „Керрі”

„Пригоди Мишеняти”

„Голодні ігри: У вогні”

„Радник”






 

„Дім, як лінія фронту / Останній рубіж”

„Кур'єр з раю”

„Керрі”

„Голодні ігри: У вогні”

„Капiтан Фiлiпс”

„Тіні незабутих предків”

„Хмарно, можливі опади: Помста ГМО / Мінлива хмарність, часом фрикадельки 2”


 


 


Сальвадор Далі, арт кав`ярня  - виставка  „Жага колекціонування”

Євро-Арт  - Живописна лірика Олександра Сташука

GONZO, кіноклуб – „Джиа”, „Голод”

Рівне нський міський Палац культури - Волинський державний академічний український народний хор