Політики, керівники наметового містечка, активісти зібралися на рівненському майдані, щоб узгодити свої дії. Що нині відбувається на майдані - ((http://rivne1.tv/webcam/)(дивіться ОНЛАЙН)).

До обіду ж рівненський Майдан Незалежності пустував.

Людей мобілізують і закликають їхати до Києва. Зокрема, екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко, який просить усіх прийти у неділю на мітинг до парку Тараса Шевченка у Києві.

"Завтра о 12 годині біля Пам'ятника Шевченку! Ми маємо доводити, що ми – Україна, а не Білорусь", - заявив він.

"Те, що відбулося вночі, по-іншому як звірством, назвати не можна. Звірство по відношенню до України і її громадян. Янукович перейшов до формування відкритого диктаторського режиму і саме так режим реагує на тих, хто просто хоче жити у нормальній країні. Постраждалих багато. Велика частина людей у лікарнях. Ті, хто встиг втекти з місця події зараз переховуються у Михайлівському монастирі.

Місце знаходження деяких учасників нічного зібрання встановити не вдається й до цього моменту. Серед них є люди з Рівне нщини. Усі хто володіє будь-якою інформацією про потерпілих або потребує допомоги, прошу звертатися за наступним телефонним номером: (0362) 69-05-05." - пише у своєму акаунті на ФБ народний депутат від Рівне нщини Микола Кучерук.

Нагадаємо, Євромайдан у Києві сьогодні вночі силою розігнав Беркут!

pic

pic

pic

Євромайдан у Києві. Михайлівська площа. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ

Рівне нських беркутівців везуть до Києва?

На Михайлівській площі у Києві - кілька тисяч людей