У неділю 1-го грудня у селищі Оженіно Острозького району пройшов заключний етап Кубку МотоКлубу «Кристал». Участь у змаганнях взяли не тільки представники Рівненщини, але й гонщики зі Львівської та Житомирської областей.

Не кількістю, а якістю. На заключний етап кубку МК «Кристал» з'їхалося менше учасників, ніж на попередні етапи. Втім, боротьби не бракувало. Особливо у заїздах аматорів. Пальму першості у цьому класі розігрували гонщики з Житомира. Боротьба колесо в колесо завершилася на користь Микити Ліпінського, однак володарем кубку у підсумку став Олександр Учєнік.

Третє місце в обох заїздах дісталося представнику клубу «Кристал» Сергію Войтюку. Завдяки цим результатам рівнянин зміг піднятися на третю сходинку і у кінцевій класифікації.

А ось у класі майстрів беззаперечну перемогу святкував рівнянин Станіслав Огородник. Він же отримав і Кубок за перше місце за підсумками трьох етапів. Гонщик, який зовсім нещодавно став тріумфатором одного з регіональних чемпіонатів Польщі, порівняв рівень обох турнірів.

У класі мотоциклів з колясками не було рівних екіпажу Артура та Єлісея Глущенків зі Львова. Якщо на попередньому етапі тандем батька та сина виглядав не досить збалансованим, то на цей раз впевнені дії сімейного дуету дозволили завоювати перший у їхній спільній кар’єрі почесний трофей.

Загалом же змагання пройшли на традиційно високому рівні. У новому сезоні організатори Кубку пообіцяли вболівальникам підготувати нові сюрпризи. Сергій Головня. Новини Рівного.