День інформатики

День замовлень подарунків Діду Морозу


 

Іменини святкують: Ярополк


 

Символ дня - Рот. Сьогодні потрібно починати реалізовувати намічені плани. Добре починати все - від оздоровчих програм до великих бізнес-проектів.

В цей день, як ніколи, організм знає, що йому потрібно, тому варто сьогодні тестувати продукти на предмет корисності їх саме вашому організму.

День щедрості, доброти й альтруїзму. У цей день потрібно бути щедрим і не скупитися на подарунки, гарні справи й позитивні емоції. Протипоказані злість та роздратування — це заважатиме очищенню щільного тіла.

Не можна переїдати, тому що все зайве в цей день осідає в організмі у вигляді шлаків, - каменів, солей і тому подібного.

Cтрижка волосся цього дня буде притягувати до вас сварки й пересуди.

День хороший для сексу, особливо для чогось нового у стосунках між партнерами.






 

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – сьогодні ти зможеш зачарувати всіх представників протилежної статі. Твої починання принесуть добрі результати і фінансову перспективу. У другій половині дня старайся уникати спілкування з негативно мислячими людьми. Варто сконцентруватися на фінансових досягненнях. Увечері намагайся відволіктися від суєти.




 

Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) – у першій половині дня займися наведенням порядку в справах. Тобі потрібно усунути всі недоліки в роботі. Керівник може влаштувати незаплановану перевірку. Нехай події розвиваються в природному ритмі, ти ж просто займайся своєю справою. Намагайся, принаймні, не давати волі негативним емоціям.




 

Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – сьогодні ти отримаєш важливу інформацію про роботу своїх колег. Не варто поспішати приймати рішення. Керівник відзначить твої заслуги перед колективом. Увечері тобі варто зайнятися своїм здоров'ям і профілактикою хронічних захворювань.




 

Р а к (22.06 - 22.07) – вранці на тебе чекає несподівано приємний сюрприз від близької людини. Намагайся не провокувати суперечок з опонентами. Колеги підуть на поступки і виконають твої вимоги. У другій половині дня намагайся не втручатися в розбіжності між близькими людьми. Доведеться вирішувати сімейні питання, які приведуть до витрат.




Л е в (23.07 - 23.08) – сьогодні варто проявити стриманість у своїх висловлюваннях. Твоя критика може образити близьку людину. У другій половині дня вирішення фінансових питань буде ускладнено. Не варто вступати в кредитні зобов'язання або позичати гроші. Увечері тобі потрібно розслабитися за допомогою приємних водних процедур.




 

Д і в а (24.08 - 23.09) – вранці старайся не запізнюватися на важливі зустрічі. Переговори з партнерами пройдуть вдало. Намагайся прихилити до себе співрозмовника за допомогою довірливої ​​розмови. У другій половині дня можуть виникнути складнощі у спілкуванні з керівництвом. Не варто проявляти упертість,  вияви зговірливість та дипломатичність.




Т е р е з и (24.09 - 23.10) – сьогодні буде багато рутинної роботи. Постарайся відволіктися і зайнятися освоєнням нової інформації. У тебе з'являться оригінальні ідеї, які допоможуть збільшити прибуток. У другій половині дня вдалий час для розмови з керівництвом про премії. Тобі потрібно проявити наполегливість, щоб досягти результату.




С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – цей день принесе великий прибуток. Намагайся використовувати отримані кошти раціонально. У другій половині дня тобі запропонують вигідну угоду. Не варто сумніватися у своїх можливостях, будь рішучіше. Можлива зустріч із впливовою особою, яка допоможе в реалізації твоїх планів.



 

С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – сьогодні на тебе чекає конфліктний день, старайся стримувати гнів. Твої колеги можуть не виконати своїх обіцянок. У другій половині дня не варто сперечатися з керівником. Займися наведенням порядку на робочому місці, щоб відволіктися. Увечері старайся обмежити спілкування з неприємними тобі людьми.




К о з е р і г (22.12 - 20.01) – у першій половині дня можлива зустріч із особою, яка гідно оцінить твій професійний досвід. Використовуй свою чарівність, щоб отримати потрібний результат. У другій половині дня тобі вдасться укласти довгострокову співпрацю з новими партнерами. Увечері займися вирішенням господарських питань.



 

В о д о л і й (21.01 - 18.02) – сьогодні ти зможеш налагодити нові зв'язки з вигідними людьми. Доклади зусиль, щоб отримати потрібне рішення від керівництва. У другій половині дня не варто втручатися в суперечки між колегами. Ти знайдеш нових однодумців, які нададуть підтримку. Вечір присвяти повноцінному відпочинку.



 


 

Р и б и (19.02 - 20.03) – сьогодні тобі доведеться боротися за справедливість. Використовуй свій професійний досвід, щоб зробити правильні кроки. У другій половині дня ти зможеш усунути недоброзичливців. Керівник піде на поступки і виконає твої вимоги. Увечері намагайся відволіктися від суєти і відпочити у сімейному колі.






 

Дозвілля

„Капітан Філліпс”

„Татусь з доставкою”

„Останній рубіж”, „Керрі”

„Пригоди Мишеняти”

„Голодні ігри: У вогні”

„Радник”





 

„Дім, як лінія фронту / Останній рубіж”

„Кур'єр з раю”

„Керрі”

„Голодні ігри: У вогні”

„Капiтан Фiлiпс”

„Тіні незабутих предків”

„Хмарно, можливі опади: Помста ГМО / Мінлива хмарність, часом фрикадельки 2”



 

Сальвадор Далі, арт кав`ярня  - виставка  „Жага колекціонування”

Євро-Арт  - Живописна лірика Олександра Сташука

Рівне нський міський Палац культури – “Brio”

GONZO, кіноклуб - Концерт Поліни Республіки