Військові святкують. 22 річницю Збройних сил України у Рівному відзначають максимально музично. Аби потішити службовців новоствореного оперативного командування "Північ", до Рівного запросили Національний президентський оркестр.

55 музикантів та солістів Національного президентського оркестру на рівненській сцені - зі спеціальною концертною програмою. Бо грають для військових, так вітають їх із 22-ою річницею Збройних сил України. Директор оркестру запевняє, виступи у гарнізонах відрізняються щирістю, бо там приймають музикантів завжди гостинно. Та й сам оркестр, у котрому працюють і 18-річні солдати-строковики, і навіть музиканти поважного віку, завжди добирає близький слухачам репертуар.

Приїхав у Рівне оркестр на запрошення командування колишнього 13 армійського корпусу. Нині його переформатували у оперативне командування "Північ", а склад поповнили військовослужбовці з інших регіонів України. Але від того традиції святкування професійного свята лишилися незмінні.

Продовжать відзначати День Збройних сил України у Рівному вже традиційними офіцерським та сержантським балами, а також урочистим салютом. Його зможуть спостерігати і рівняни 6 грудня о 22-00.