Організатором мережі ігрових автоматів виявився 24-річний рівнянин Микола. У ході обшуків правоохоронці вилучили 95 одиниць комп’ютерної техніки з програмним забезпеченням для азартних ігор, грошові кошти на загальну суму майже 130 тисяч гривень.

Працівники УДСБЕЗ УМВС України в Рівне нській області викрили діяльність п’яти клубів. Організатор за допомогою комп’ютерної техніки та спеціальних програм – симуляторів ігрових автоматів – надавав можливість грати на гроші.

У закладах, що функціонували цілодобово, чергували адміністратори-касири та охоронці. Працівники діяли на підставі усної домовленості з організатором та трудових відносин не оформляли.

Міліціонери встановили, що Микола особисто контролював функціонування мережі даних закладів, надаючи вказівки персоналу. Молодик постійно здійснював збір інформації про наявний баланс коштів у касах закладів та проводив інкасацію.

За даними фактами відкрито кримінальні провадження за частиною 1 статті 203-2 (Зайняття гральним бізнесом) Кримінального кодексу України. Наразі вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу зловмиснику.

pic