Протягом грудня та січня в області триватиме другий тур головного конкурсу освітян «Учитель року - 2014». Його учасники – вчителі та директори загальноосвітніх шкіл та шкіл - інтернатів краю зможуть продемонструвати свої методики викладання та презентувати журі конкурсу власний досвід роботи з учнями.

Усього організатори освітніх змагань підготували шість завдань, які і покажуть хто буде кращим педагогом в області. Вчителі проведуть урок, пройдуть тестування з фахової майстерності та захистять власні педагогічні ідеї. Змагатимуться цьогоріч учасники конкурсу у п’яти номінаціях - «Директор школи», «Початкові класи», «Світова література», «Географія» та «Трудове навчання». За підсумками обласного туру переможці кожної номінації презентуватимуть Рівне нщину на заключному етапі Всеукраїнського конкурсу, який відбудеться у березні 2014 року.

За словами начальника Рівне нського обласного управління освіти і науки Григорія Таргонського такий конкурс – це можливість для кожного учасника – від молодого учителя школи до директора самовиразитись та перейняти педагогічний досвід колег. А ще показати неординарний підхід до уроку та особисті таланти.