Рівненський «Кардинал» не зумів перервати серію поразок у чемпіонаті «Екстра-ліги». Грала місцева на виїзді проти «Єнакієвця». До останніх секунд рахунок на табло був нічийним, втім перемогти кардиналівці так і не змогли.

Матч розпочався одразу із стрімких атак «Кардиналу». Після адаптації на полі під суперника декілька хороших моментів створив і «Єнакієвець». Грали команди з перемінним успіхом, але забити жодній не вдавалося аж до 18-ї хвилини першого тайму. Сергій Піддубний вдало реалізував штрафний і рахунок 0-1 на користь рівнян. За такої переваги «Кардинал» і пішов відпочивати. Основна ж драма розгорнулася у другому таймі.

Вже на 24-й хвилині рівняни припускаються помилки і «Єнакієвець» забиває, 1-1. Після цього господарі майданчика посилили атаки. Втім дуже скоро Михайло Волянюк зумів вивести свою команду вперед. За рахунку 1-2 рівняни перейшли до захисту воріт, втім Сергій Тригубець заробив другу жовту картку у матчі і був вилучений з поля. Тож «Кардинал» догравав у меншості. І за три хвилини до закінчення матчу «Єнакієвець» зрівнює рахунок 2-2.

І на останній секунді поєдинку разом із фінальною сиреною у ворота рівнян залітає третій гол. У підсумку 3-2 і четверта поразка «Кардиналу» у сезоні. А наступний матч місцева команда проведе вдома проти хмельницького «Спортлідера».